Bergwandelen.com

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Kleinschalige wandelreizen in de bergen

Een korte huttentocht in Oostenrijk, wildkamperen in Zwitserland of een trektocht langs bijzondere hutten in de Franse Névache! Wil jij ook de magische schoonheid van de bergen ervaren tijdens elk denkbaar seizoen?

Met een uitzicht over het groene bloeiende landschap of juist tot aan je knieën in de sneeuw. Het heeft allemaal zijn eigen charmes. Bergwandelen.com neemt jou mee naar de diverse hoogtepunten die de bergen jou te bieden hebben.

Elk seizoen heeft haar bijzondere kenmerken die in de bergen niet minder worden weerspiegeld. In het voorjaar en in de zomer kan je genieten van mooie groene landschappen en verre uitzichten. In de winter ontstaat er op sommige plekken een sprookjesachtig sneeuwlandschap.

Bij besneeuwde bergen denkt men al snel aan wintersport, maar wandelen in de bergen heeft ook zoveel moois te bieden. Ter beleving van deze magie, kan je bij Bergwandelen.com veelal kiezen tussen een trektocht of dagtochten. Met een trektocht mag je ervaren hoe het is om op verschillende locaties te verblijven. Je kan ook kiezen voor de stabiliteit van een vaste accommodatie met verschillende dagtochten.

Door de opgebouwde lokale connecties in de bergen, biedt Bergwandelen.com een persoonlijke beleving met een saamhorigheidsgevoel. Het voelt als thuis komen. De benodigde faciliteiten worden goed geregeld. Zo kan jij helemaal onbezorgd tot rust komen en opgaan in jouw surrealistische ervaring tussen de bergtoppen.

De bestemmingen van Bergwandelen.com

Bergen bevinden zich in de hele wereld. Ook het aanbod van Bergwandelen.com is uitgestrekt over diverse landen. In de winter worden reizen aangeboden in Zwitserland, Italië, IJsland, Frankrijk, Oostenrijk, Noorwegen en simpelweg daar waar de beste sneeuw ligt.

De voorjaarsreizen vinden plaats in Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Marokko. Voor de zomerreizen kom je uit in Italië, Zwitserland, Oostenrijk (mooie huttentochten), Frankrijk, Duitsland, Tadzjikistan of Canada. In het najaar worden er reizen georganiseerd in Italië, Zwitserland, Oeganda en Nederland. Je kan ook kiezen voor een maatwerkreis. Met je eigen groep kan je onder begeleiding van een ervaren gids jouw eigen droom wandelvakantie in de bergen (laten) verwezenlijken.

Liefde voor de bergen

Bergwandelen.com staat bovenal voor liefde voor de bergen. Zij opereren uitsluitend met respect voor mens en natuur. De wandelingen worden onder begeleiding van een zogenoemde ‘International Mountain Leader’ georganiseerd. Deze International Mountain Leaders streven naar persoonlijk contact. Om dat te kunnen garanderen, worden de reizen slechts in kleine groepen georganiseerd van maximaal 12 deelnemers. Tijdens de wandelingen is de passie voor de bergen goed voelbaar, hetgeen voor eenieder een unieke beleving teweeg zal brengen.

Andere merken van Bergwandelen.com zijn Bergtrails.com, dat kleinschalige trailrun reizen organiseert. Hun label Nunatak biedt rugzaktrekkings, expedities en individuele wandelreizen.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Wandelreizen gedurende alle seizoenen
 • Kleine groepen van max. 12 deelnemers
 • Begeleiding door toegewijde International Mountain Leaders
 • Vrijheid en persoonlijk contact
 • Respect voor mens en natuur
 • Organiseert ook trailrun reizen

Contactgegevens

 • Bergwandelen.com
 • Website: https://www.bergwandelen.com/
 • E-mailadres: info@bergwandelen.com
 • Telefoonnummer: 06-1884 0067
 • Adresgegevens:
  Karel van Manderstraat 112
  2014 VH Haarlem

Bergwandelen.com is specialist in:

 • Wandelreizen in de bergen in groepsverband
 • Huttentochten
 • Trail run reizen

Reisinspiratie & Tips

Wales Offas Dyke

Wat is het verschil tussen wandelen, hiken, trekking en expedities?

xxxx Hiken x Trekking x Expedities x Wandelen x Onze Zuiderburen noemen wandelen trouwens 'stappen' en hardlopen noemen zij voor het...

De Camino Ingles: van Ferrol naar Santiago de Compostela

De kortste volwaardige Camino naar Santiago! Ik liep de Camino Ingles vanaf Ferrol in 4 dagen; als je via een reisorganisatie boekt maak je minder lange dagafs...