Contact

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Neem contact met me op

Heb je een vraag, tip of bijvoorbeeld interesse in adverteren? Neem contact met me op. Wil je jouw reisorganisatie of wandel-speciaalzaak vermeld hebben op wandel-vakanties.nl? Neem ook dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Let op: dit is een site die wandelvakanties en reisaanbieders vergelijkt; ik organiseer zelf geen reizen. Vragen over bestemmingen, reisaanbod, visums et cetera kun je het beste aan een reisorganisatie zelf stellen. Actuele reisadviezen van de Rijksoverheid vind je hier.

Wil je jouw reisorganisatie juist verwijderd hebben van mijn site? Jammer, maar dat kan natuurlijk. Neem ook dan even contact op via bovenstaand formulier.

Wil je de tekst op de pagina over je reisorganisatie juist uitbreiden, enkele concrete reizen toevoegen onderaan de vermelding of aanpassingen doorsturen? Stuur dan ook zeker een berichtje.

Wandel-Vakanties.nl is onderdeel van RNG Media | KVK 52218236 | St. Antonielaan 160 6821GK Arnhem

Rondreizen deals

 
Eigenwijze Reizen

Reisinspiratie & Tips

Foto's van de pelgrimsroute Via de la Plata

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overweegt (een deel van) de Via de la Plata in Spanje te gaan lopen. Misschien wordt het je eerst...