Groepswandelreizen

Groepswandelreizen

bestemmingen icoon Trektochten, huttentochten & hotel-wandelvakanties
aanbieders Alle bekende wandelbestemmingen
prijs Verschillende wandelniveau's en zwaartes
Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Op pad met een groep enthousiaste en gelijkgestemde wandelaars

Sluit, alleen of met zijn tweeën, aan bij een stel actieve reisgenoten voor één van de vele groepswandelreizen! Of je nu kiest voor de schitterende Azoren, het prachtige Puglia, het imponerende Oostenrijk of gewoon een groepsreis over onze eigen Veluwe: het aanbod is enorm. Op deze pagina vind je de betere reisorganisaties voor groeps-wandelvakanties in één praktisch overzicht.

Groepsreizen kennen een vaste vertrek- en of einddatum. Soms kun je – individueel – een verlenging bij boeken. Reisorganisaties hanteren verschillende (maximale) groepsgroottes; deze staan vaak netjes op de site aangegeven. Bij sommige reisorganisaties kun je per reis zien wie er al geboekt hebben. Dit gaat dan vaak om het geslacht, leeftijd en of de boeker alleen of als duo mee gaat. Bij groepswandelreizen wordt er geen rekening gehouden met de man/vrouw-verdeling, dit in tegenstelling tot de meeste single wandelreizen.

Onderstaande reisorganisaties bieden wandelvakanties in groepsverband aan:


Voorbeelden van groepswandelvakanties

Reisinspiratie & Tips

Foto's van de pelgrimsroute Via de la Plata

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overweegt (een deel van) de Via de la Plata in Spanje te gaan lopen. Misschien wordt het je eerst...