Sawadee Wandelreizen

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Groepswandelreizen naar bijzondere plekken binnen en buiten Europa

Avontuurlijke wandeltochten bij Sawadee Wandelreizen: groepsreizen met individuele vrijheid. Onvergetelijke bestemmingen die je bij andere reisorganisaties niet vindt.

Met deze reisorganisatie kun je op avontuur naar onder andere Italië, Montenegro, Madeira, of zelfs Marokko en Nepal! Bekijk het overzicht van alle mooie Sawadee wandelvakanties op Sawadee.nl.

Bij Sawadee dus kunnen prachtige wandelreizen worden geboekt, naar vele wandelbestemmingen. De tochten leiden langs de mooiste plekken in Europa en ver daarbuiten. De reisorganisatie maakt hierbij onderscheid tussen pure wandelvakanties (waarbij vrijwel elke dag gelopen wordt) en groepsrondreizen met wandeldagen. Bij deze categorie neemt wandelen wel een belangrijke rol in maar het is geen dagelijkse kost.

Sawadee biedt wandeltochten aan voor wandelaars van uiteenlopende niveaus. Op de website zijn die handig ingedeeld.

De wandelvakanties van Sawadee

Als je graag gaat hiken heb je bij Sawadee heb je om te beginnen de volgende keuze: wil je echt een dedicated wandelvakantie (dus waar wandelen en hikes echt het hoofdonderdeel vormen), of is een groepsrondreis met wandeldagen ook goed? Naast deze wandeldagen doe je dus ook andere activiteiten, zoals het bezoeken van bekende attracties en highlights. Sawadee heeft deze 2 redelijk duidelijk onderscheiden op hun website. Het beste is natuurlijk om de dagpogramma’s van reizen die je interesse hebben door te nemen.

Geoefende wandelaars kunnen kiezen voor zwaardere wandelvakanties. Als je nog niet zo ervaren bent dan heeft Sawadee ook genoeg te bieden. Je kiest dan voor de lichtere wandelvakanties. Deze vakanties zijn perfect voor beginnende wandelaars.

Sawadee Wandelreizen voor diverse groepen

Kenmerkend aan Sawadee is dat ze veel reizen voor groepen aanbieden. Die bestaan niet alleen uit mensen uit Nederland. Bij Sawadee hebben geïnteresseerden de mogelijkheid om te kiezen voor een internationaal gezelschap. Je wandelt dan bijvoorbeeld met mensen uit Spanje, België en Italië. Dat is weer eens wat anders dan met een groep Nederlanders lopen.

De sfeer in een internationale groep is vaak toch net even iets anders. Bovendien ben je een lange tijd met elkaar op pad. Hierdoor kom je veel te weten over elkaars cultuur en de bijzonderheden van de verschillende landen. Dat is niet alleen erg interessant, maar je kunt ook meteen inspiratie opdoen voor een mogelijke volgende vakantie.

De wandelvakanties binnen Europa

Sawadee biedt vooral wandelreizen aan in het zuiden van Europa. Daar zijn natuurlijk prachtige wandellocaties te vinden. Mallorca en Sardinië zijn bijvoorbeeld geweldige gebieden voor een bijzondere wandelvakantie. Steeds meer wandelaars beginnen ook de Dinarische Alpen in Kroatië te ontdekken. Hier leiden geweldige en uitdagende tochten naar adembenemende vergezichten.

Liefhebbers van Scandinavië kunnen ook bij deze reisorganisatie terecht. Het is dus ook mogelijk op met deze reisorganisatie in Noord-Europa op vakantie te gaan. Voorbeelden van dergelijke vakanties zijn Lofoten in Noorwegen en Lapland in Zweden. Dat zijn allebei bijzondere gebieden met een geheel eigen uitstraling. 

 • Bekijk wandelvakanties in Kroatië, met o.a. de Dinarische Alpen hier
 • Wandelen in Noorwegen / Lofoten. Bekijk deze reis

Bestemmingen van Sawadee Wandelreizen buiten Europa

Europa is prachtig, maar veel fanatieke wandelaars kiezen ervoor om zo nu en dan een vakantie buiten dit continent te bieden. Ook dan heeft Sawadee Wandelreizen een mooi aanbod. Je kunt bijvoorbeeld een onvergetelijke tocht maken en Yunnan, China. Dit land kent ongelooflijk veel mooie gebieden. Toch zijn veel liefhebbers van natuur het erover eens dat Yunnan de allermooiste plek van China is.

Minstens zo mooi is de natuur in Marokko. Gebieden in Noord-Afrika worden steeds meer ontdekt door wandelaars. Naast mooie tochten brengen reizigers bij deze tocht een bezoek aan Marrakesh.

Een andere bestemming, Tasmanië ligt aan de andere kant van de wereld, in Australië. De uitgestrekte natuur lijkt verder absoluut niet op wat er in dit land te zien is. Prachtige, woeste natuur heeft daar nog steeds alle ruimte. Dat is natuurlijk de ideale formule voor een schitterende wandelreis. 

 • Rondreizen in Afrika (geen typische wandelreis), waaronder Madagascar: bekijk het overzicht
 • Rondreizen in Azië: zie hier het overzicht
 • Trekken in Australië en Tasmanië? Ook dat kan bij Sawadee

Voorbeelden van hun wandelreizen

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Dé specialist in wandelvakanties en rondreizen sinds 1983
 • Persoonlijk en deskundig reisadvies
 • Groepswandelreizen mét individuele vrijheid
 • Reizen met oog voor mens en milieu
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • Sawadee Reizen
 • Website: https://www.sawadee.nl
 • E-mailadres: info@sawadee.nl
 • Telefoonnummer: 020-420 2220
 • Adresgegevens:
  Sarphatistraat 650
  1018 AV Amsterdam

Sawadee is specialist in:

 • Groepsreizen
 • Groepsreizen 22 t/m 35 jaar
 • Singlereizen
 • Familiereizen
 • Wandelvakanties (voorheen ook fietsvakanties)

Reisinspiratie & Tips

Wales Offas Dyke

Wat is het verschil tussen wandelen, hiken, trekking en expedities?

xxxx Hiken x Trekking x Expedities x Wandelen x Onze Zuiderburen noemen wandelen trouwens 'stappen' en hardlopen noemen zij voor het...

De Camino Ingles: van Ferrol naar Santiago de Compostela

De kortste volwaardige Camino naar Santiago! Ik liep de Camino Ingles vanaf Ferrol in 4 dagen; als je via een reisorganisatie boekt maak je minder lange dagafs...