Pippin Hikes

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Groepsreizen & individuele wandelvakanties naar Schotland, Slovenië, Spanje & Lapland

Pippin Hikes Pippin Hikes streeft ernaar om je op een ontspannen manier te laten genieten van een wandelvakantie. Ervaar de schoonheid van de landschappen tijdens hun wandeltochten in Europa, geniet van het gezelschap van medereizigers en proef heerlijke gerechten en drankjes.

In 2016 zijn Kim en Jan begonnen met het organiseren van dagwandelingen en wandelvakanties. Het unieke bij Pippin Hikes is dat ze werken met sfeervolle tipi tenten waar in je overnacht en het heerlijke eten wat er tijdens de vakanties wordt geserveerd, vaak vanuit hun eigen foodtruck.

Dagwandelingen

Tijdens de dagwandelingen nemen ze je mee naar één van de vele prachtige gebieden in Nederland. De tochten zijn meestal rond de 19 km en onderweg staat er een gezellige picknick klaar. Met heerlijke broodjes, sapjes en fruit. Dit wordt gemaakt door het catering bedrijf van Pippin; Pippin Foods.

Wandelvakanties van Pippin Hikes

Tijdens de vakanties ga je drie tot tien dagen op pad en ga je naast het wandelen ook nog andere leuke activiteiten doen zoals wad lopen en kano varen. De tipi’s staan al helemaal voor je klaar met gezellige inrichting en een goed liggende stretcher met luchtmatras. 

Kim maakt vanuit de foodtruck de lekkerste ontbijtjes, lunches, diners en lekkere hapjes. Bij alle reizen zit het eten en drinken bij de reis in. Uiteraard ga je ook uit eten en laten Kim en Jan je altijd de locale keuken proeven. ’s Avonds gaat de platenspeler aan en het kampvuur en is het super gezellig.

Bestemmingen

De reizen van Pippin Hikes gaan onder andere naar Schotland, waar je wandelt over de Speyside Way of de West Highland Way. In Zweden ga je wandelen door prachtige bossen en kleine dorpjes, en kano-varen. Slovenië biedt mooie bergen en suppen over de Soca rivier. In Spanje ga je wandelen over de GR92 langs de Spaanse kust. Maar ook in Nederland bieden ze wandelreizen aan. Ga op avontuur in Overijssel in natuurgebied de Weerribben en in Zeeland gaan ze naar onontdekte bollenvelden voor de Tulpen hike. Bezoek PippinHikes.nl

Wintervakanties van Pippin Hikes

In de winter bieden ze iets heel unieks aan: een reis naar het Zweedse Lapland. In vijf dagen krijg je een onvergetelijke ervaring. Je gaat met de hondenslee ’s avonds op pad met grote kans om vanaf de hondenslee het prachtige Noorderlicht te zien. 

Ook ga je met de sneeuwscooter over de meren en door het bos, Cross country skiing, wandelen door de sneeuw, onbeperkt sauna bezoeken en genieten in de vuurhut van typische Sami gerechten van de oorspronkelijke bewoners en nog veel meer.

Al met al is een vakantie met Pippin Hikes altijd zeer persoonlijk en gezellig want Kim en Jan gaan altijd met de reis mee om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. 

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Ongedwongen wandelvakanties
 • Kleinschalige reisorganisatie
 • Leer de eigenaren kennen tijdens een dagwandeling

Contactgegevens

 • Pippin Hikes
 • Website: https://www.pippinhikes.nl/
 • E-mailadres: info@pippinhikes.nl
 • Telefoonnummer: 06-5105 8237
 • Adresgegevens:
  Zijde
  2761 BB Zevenhuizen (ZH)
  (geen bezoekadres)

Pippin Hikes is specialist in:

 • Individuele wandelreizen
 • Groepswandelreizen
 • Dagwandelingen
 • Winter Laplandreizen
 • Ardennen weekends

Reisinspiratie & Tips

Wandel van Valkenburg naar Sibbe via wandelroute Va9

Valkenburg is een uitstekende uitvalsbasis voor mooie dagwandelingen in de omgeving, en dus ook een prima optie voor een korte wandelvakantie in eigen land. Ee...

Wales Offas Dyke

Wat is het verschil tussen wandelen, hiken, trekking en expedities?

xxxx Hiken x Trekking x Expedities x Wandelen x Onze Zuiderburen noemen wandelen trouwens 'stappen' en hardlopen noemen zij voor het...