WAW.travel

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Wandelvakanties in Spanje, individueel en in groepsverband

Genieten van de natuur tijdens een onbezorgde wandelvakantie in Spanje, actieve ontspanning tijdens een etappe van de Camino naar Santiago of een goed georganiseerde avontuurlijke rondreis door Noord-Spanje. Ben jij toe aan rust en om er even volledig tussenuit te gaan? Even een pauze van de dagelijkse sleur, hoe heerlijk zou dat zijn…

WAW.travel is specialist in wandelvakanties in Spanje, en begeleidt reizen voor zowel individuen als groepen. Je kan kiezen voor zowel een vooraf speciaal voor jou geplande en geregelde reis of voor een geregelde reis waarbij ook begeleiding mee gaat op reis. Pelgrimsreizen, en dan met name de Camino de Santiago, maken een belangrijk deel uit van hun reisaanbod.

Als je kiest voor een reis zonder reisbegeleiding, regelt WAW.travel jouw wandelroute en bijvoorbeeld accommodaties onderweg. Je kan dan kiezen voor een standaard of luxe accommodatie. Wat betreft de maaltijden kan je kiezen tussen logies, half- en volpension. Ook biedt zij advies over benodigde vervoersmiddelen en kan zij de tickets daarvoor regelen. Een reis kan dus volledig worden afgestemd op jouw eigen behoeften.

WAW.travel wordt bemand door 5 personen. Zij zetten zich allemaal in voor het geluk en welzijn van hun reizigers. Een volledig onbezorgde wandelvakantie, waarbij jij helemaal kan ontspannen en tot jezelf kan komen. Door al de hiervoor genoemde praktische dingen professioneel te laten regelen en zorgeloos uit handen te geven, kan jij je vooral richten op jouw eigen persoonlijke reis.

De bestemmingen van WAW.travel

WAW.travel biedt wandelvakanties en andere reizen aan in Spanje. Zij is opgericht in 2019. Zij heeft zich helemaal op het mooie Spanje toegespitst en daarbinnen een mooi gevarieerd aanbod wandelvakanties ontwikkeld. In de toekomst hoopt zij haar reisaanbod uit te breiden met andere reizen in Europa, buiten Spanje.

WAW.travel is met name gespecialiseerd in de pelgrimstochten zoals naar Santiago de Compostela. Je kan ook kiezen voor een pelgrimstocht waarin je helemaal wordt meegenomen naar de middeleeuwen. Je wandelt over oude Romeinse bruggen, je ziet een groot aantal kruizen onderweg en je passeert diverse rustgevende kapelletjes. Deze Camino Portugués begint in Portugal en is al een beleving op zich.

Verder kun je met deze reisorganisatie wandelvakanties boeken op Ibiza, Mallorca, Menorca en Lanzarote. Hun Picos de Europa-tocht (Noord-Spanje) biedt fraaie bergen, prachtige paden en geweldige uitzichten. Ze bieden af en toe ook een wandelvakantie in Nederland aan: de Walk of Wisdom. De Walk of Wisdom is een moderne pelgrimsroute van ruim 130 kilometer rondom Nijmegen. De tocht staat los van religie en is geïnspireerd door de natuur.

Wil je goed voorbereid op reis? Je zal al snel merken dat hoe behulpzaam veel Spanjaarden ook zijn, hun Engelse taal lang niet altijd even verstaanbaar is. Het is zeker aan te raden om in ieder geval enige basis kennis te hebben van de Spaanse taal. Daarom biedt deze reisorganisatie een Spaanse (beginners)cursus voor pelgrims. Zo kun jij onbezorgd en zelfverzekerd aan jouw pelgrimstocht beginnen.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Expert in wandelvakanties in Spanje
 • Diverse pelgrimsreizen
 • Wandelen in het teken van rust, evenwicht, zingeving & groei
 • Zeker op reis; aangesloten bij VvKR en STO Garantiefonds

Contactgegevens

 • WAW.travel
 • Website: https://www.waw.travel/
 • E-mailadres: hey@waw.travel
 • Telefoonnummer: 06-5134 0118
 • Adresgegevens:
  Bergkwartier 37
  5801 PT Venray (Limburg)

WAW Travel is specialist in:

 • Individuele & groepswandelreizen in Spanje
 • Camino & pelgrimsreizen
 • Camino fietsvakanties

Reisinspiratie & Tips

Foto's van de pelgrimsroute Via de la Plata

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overweegt (een deel van) de Via de la Plata in Spanje te gaan lopen. Misschien wordt het je eerst...