Van Paridon Wandeltochten

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Hotel-wandelarrangementen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland

Reisorganisatie Van Paridon, actief sinds 1981, biedt volledig verzorgde individuele wandelarrangementen van hotel naar hotel aan in Nederland en onze buurlanden. Bij de langere arrangementen wordt je bagage steeds naar het volgende hotel gebracht.

Van Paridon Wandeltochten organiseert ook een beperkt aantal groepswandeltochten in eigen land. Momenteel zijn dat een tweedaagse voorjaarswandeltocht over kleine paadjes rond Boekelo, en een eveneens tweedaagse herfstwandeltocht langs de Regge bij Rijssen. Veel uitgebreider is hun aanbod van individuele wandelvakanties.

Bestemmingen van Van Paridon Wandeltochten

Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Luxemburg heeft Van Paridon fraaie routes voor je uitgezet. Hun aanbod omvat een divers scala aan wandelarrangementen, elk met een eigen thema en interessante bezienswaardigheden.

In Nederland kun je kiezen voor bijvoorbeeld de Verwen-wandeltocht over Twente’s mooiste wandelpaden, de route ‘Ontdek de prachtige natuur rond Ootmarsum’ en de Zwerftocht door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

In Duitsland kun je wandelen rond het Moezelgebied, het Bergisches Land en het Harzgebergte. In België zijn het Hart van de Ardennen en Zuid-Limburg de regio’s van dienst. In Luxemburg staan het populaire Klein Zwitserland en de Müllertal Trail op het programma.

Veel arrangementen hebben 2 wandeldagen. Bij de wandelarrangementen van 3+ dagen wordt er voor bagagetransport gezorgd. Met zorg heeft Van Paridon Wandelen elke route gepland en uitstekende hotels voor je geselecteerd. Hierdoor is de reisorganisatie in staat om je gedetailleerd te informeren over wat je kunt verwachten. Mocht er twijfel zijn of vragen rijzen, dan staan ze klaar om je te assisteren bij het maken van je keuze.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Kennen alle hotels en routes
  • Diverse wandelarrangementen
  • Goede prijs/ kwaliteitsverhouding
  • Bagagetransport bij trektochten van 3 dagen of meer

Contactgegevens

Van Paridon Wandelen is specialist in:

  • Individuele wandeltochten in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg
  • Groepswandeltochten in Nederland

Reisinspiratie & Tips

Wandel van Valkenburg naar Sibbe via wandelroute Va9

Valkenburg is een uitstekende uitvalsbasis voor mooie dagwandelingen in de omgeving, en dus ook een prima optie voor een korte wandelvakantie in eigen land. Ee...

Wales Offas Dyke

Wat is het verschil tussen wandelen, hiken, trekking en expedities?

xxxx Hiken x Trekking x Expedities x Wandelen x Onze Zuiderburen noemen wandelen trouwens 'stappen' en hardlopen noemen zij voor het...