County Hike

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Wandel-arrangementen met bagagevervoer langs het Pieterpad

Het is dé lange-afstandwandelroute van Nederland: het Pieterpad. Menig wandelaar zal hem op de bucketlist hebben staan. Met reisorganisatie County Hike kun je diverse trajecten van het pad afleggen, inclusief overnachtingen en bagagevervoer. Het gaat om individuele wandelvakanties; ze bieden dus geen groepsreizen aan.

CountyHike kiest zoveel mogelijk voor schilderachtige routes langs serene binnenwegen en wandelpaden. Ervaar de weelderige natuur en ontdek de boeiende bezienswaardigheden van elke locatie. Je krijgt een Pieterpad routeboekje mee met tips en interessante toeristische info.

Het bagagetransport is inbegrepen bij trektochten, dus die staat klaar als je na een mooie dag wandelen bij je accommodatie aankomt. Ontbijt is bij de reis inbegrepen. De accommodaties staan allemaal op de website vermeld.

Wil je overnachten in andere of luxere kamers dan waar de standaard-reis in voorziet? Neem dan contact met hen op. Ze zijn flexibel en denken graag met je mee. Via de zoekfunctie vind je snel een deeltraject dat bij je past.

Voor veel wandelaars zal het gehele Pieterpad in een keer lopen wat veel van het goede zijn, maar wellicht is de helft goed te doen. Kies dan voor het traject Pieterburen – Vorden of het laatste deel Vorden – Sint Pietersberg in Maastricht. Als je alleen een lang weekend hebt kun je bij County Hike ook voor een 4-daags traject kiezen, zoals Rolde – Ommen of Vorden – Groesbeek.

Bestemmingen van County Hike

Vooralsnog kun je via deze reisorganisatie alleen nog trajecten (of het gehele) Pieterpad lopen. Ik liep het Pieterpad enkele jaren geleden, en vond het een geweldige en verrassend mooie route. Lees er hier meer over. Ik heb toen gekampeerd maar kan me voorstellen dat overnachten in B&B’s en hotels ook heerlijk is. De hotels en B&B’s waar deze reisorganisatie gebruik van maakt zijn ingesteld op wandelaars. Ze liggen dan ook allemaal aan of in de buurt van het Pieterpad.

Over de reisorganisatie

De reisorganisatie maakt deel uit van de bekende Fietsvakantiewinkel; een (web)shop waar je ook als kamperende wandelaar prima terecht kunt voor lichtgewicht kampeerspullen. Denk aan tentjes, slaapzakken, lichtgewicht slaapmatjes en lichte gasbranders en pannetjes.

Via een ander label, Fietsrelax, bieden ze al jaren fietsvakanties aan, en nu via County Hike dus ook wandelvakanties. Ik ben benieuwd of er naast het Pieterpad nog (Nederlandse) bestemmingen bij gaan komen.

Voorbeelden van hun wandelreizen

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Grootste aanbod van Pieterpad-deeltrajecten van Nederland
 • Je bagage wordt vervoerd
 • Flexibel, efficiënt & klantgericht
 • Merk van het vertrouwde Fietsvakantiewinkel.nl
 • Zeker op reis: aangesloten bij ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Contactgegevens

 • County Hike
 • Website: https://www.countyhike.nl/
 • E-mailadres: info@countyhike.nl
 • Telefoonnummer: 0481-745 068
 • Adresgegevens:
  Celciusweg 12
  6662PX Elst

County Hike is specialist in:

 • Pieterpad arrangementen

Reisinspiratie & Tips

Wales Offas Dyke

Wat is het verschil tussen wandelen, hiken, trekking en expedities?

xxxx Hiken x Trekking x Expedities x Wandelen x Onze Zuiderburen noemen wandelen trouwens 'stappen' en hardlopen noemen zij voor het...

De Camino Ingles: van Ferrol naar Santiago de Compostela

De kortste volwaardige Camino naar Santiago! Ik liep de Camino Ingles vanaf Ferrol in 4 dagen; als je via een reisorganisatie boekt maak je minder lange dagafs...