True Nature Trails

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Avontuurlijke groeps-wandelvakanties met de hond

True Nature Trails is een Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in avontuurlijke wandelvakanties met honden in verschillende Europese landen. Ze bieden unieke ervaringen in mooie wandel-landen zoals Noorwegen, Schotland, Slovenië, Luxemburg, Duitsland en ook in Nederland zelf.

Alle reizen van True Nature Trails worden begeleid door een ervaren Nederlandstalige gids, waardoor de communicatie soepel verloopt.

Verscheidenheid aan reisopties

 • Backpacken en wildkamperen: Voor de avontuurlijke reiziger biedt True Nature Trails mogelijkheden om met een backpack de wildernis in te trekken. Hier kun je op een veilige manier onder deskundige begeleiding het wildkamperen ervaren, in de mooiste natuurgebieden.
 • Dagtochten met luxe verblijf: Als je liever geniet van dagtochten met een lichte dagrugzak en tegelijkertijd een luxer verblijf verkiest, bieden ze ook reizen aan waarbij je overdag de natuur verkent en ’s avonds comfortabel verblijft in bijvoorbeeld berghutten of authentieke Noorse blokhutjes.
 • Ook zijn er reizen waarbij je zelf je soort accommodatie kiest en overdag meegaat op de wandeltochten. 
 • Bijzondere themareizen: De organisatie heeft ook bijzondere reizen in het aanbod waarbij de focus gericht is op het werken aan de relatie tussen mens en hond. Denk aan een retraite met je hond of een lang weekend speuren met je hond. 

True Nature Trails: speciaal afgestemd op honden

True Nature Trails hecht zeer veel waarde aan het welzijn van honden bij hun reizen. Alle aspecten, zoals haalbaarheid, veiligheid, duur en afstand, worden zorgvuldig afgestemd op de behoeften en kunnen van honden. Ook op het gebied van EHBO voor honden kun je rekenen op expertise van de begeleiding.

Kleinschalige groepsreizen

True Nature Trails onderscheidt zich als een kleinschalige reisorganisatie met de focus op kleine groepen mensen. Het persoonlijke karakter staat hoog in het vaandel, waardoor elke reiziger de aandacht en begeleiding krijgt die hij verdient. Deze benadering draagt niet alleen bij aan een intieme en gezellige sfeer, maar heeft ook als doel om stress bij de honden te vermijden en rust in de groep te waarborgen. 

True Nature Trails is voor iedereen

True Nature Trails streeft ernaar om wandelavonturen aan te bieden die toegankelijk zijn voor alle hondenbezitters met een gezond fysiek lichaam en een goede conditie. Alle wandelroutes zijn door deze reisorganisatie zelf samengesteld, waardoor elke reis uniek is en een authentieke ervaring biedt. 

Het is bij mijn weten een van de weinige, zo niet de enige Nederlandse reisorganisatie die avontuurlijke wandelvakanties met hond in groepsverband aanbiedt. Op de fraaie website kun je per land het aanbod bekijken. In de agenda vind je bovendien de aankomende reizen en de vertrekdata.

Verder vind je op de site interessante blogs die verband houden met wandelen met je hond, wandelvakanties, geschikte kleding voor in de bergen et cetera. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief om op de grote te blijven van de laatste reizen.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Kleinschalige reizen
 • Deskundige begeleiding
 • Diverse avontuurlijke bestemmingen

Contactgegevens

 • True Nature Trails
 • Website: https://www.truenaturetrails.com/
 • E-mailadres: info@truenaturetrails.com
 • Telefoonnummer: 06-2222 8774
 • Adresgegevens:
  onbekend
  (geen bezoekadres)

True Nature Trails is specialist in:

 • Wandelvakanties met de hond

Reisinspiratie & Tips

Foto's van de pelgrimsroute Via de la Plata

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overweegt (een deel van) de Via de la Plata in Spanje te gaan lopen. Misschien wordt het je eerst...