Kaaiman Reizen

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Avontuurlijke en actieve groepsreizen voor jongvolwassenen

Ben je tussen de 20 en 36 jaar oud, en op zoek naar een tof vakantie-avontuur? Kaaiman Reizen biedt diverse soorten actieve reizen voor jongvolwassenen. Verre backpack-reizen, wintersportreizen en… avontuurlijke wandel- en trekking-reizen naar bijvoorbeeld Schotland en Noord-Italië.

Reisorganisatie Kaaiman Reizen noemt zich met trots een ‘vreemde eend in de bijt’. Ze steunen namelijk op drie essentiële kernwaarden, die de drijvende kracht zijn achter de keuze van reizigers om jaar na jaar met hen op reis te gaan. Sommige reizigers gaan al 10 jaar mee! Deze kernwaarden zijn: Reis avontuurlijk, Verleg je grenzen en Doe het Samen.

Hun streven wanneer je deelneemt aan een groepsreis in Europa is om je uit je comfortzone te brengen. Ze zijn van mening dat het uitdagen van jezelf en het opzoeken van ongemakkelijke situaties essentieel is voor persoonlijke groei en het behalen van successen. Dit gebeurt eerder op een bergtop dan in een strandstoel. Een aantal van hun reizen heeft een sterk wandelthema, en daarom zijn ze op deze site te vinden.

Bestemmingen van Kaaiman Reizen

Wat zijn dan precies hun wandelbestemmingen? Tijdens de Schotland Highlanders ga je naast hiken in de Schotse Hooglanden ook MTB-en en een Canyoning avontuur beleven. Is Italië meer jouw land? Kies dan voor de groepsreis met de de Via Ferrata, een driedaagse huttentocht, raften en downhill mountainbike. In Slovenië  beklim je in 3 dagen met de groep de Triglav, de hoogste berg van Slovenië.

Andere reizen die mij zeer interessant lijken (was ik nog maar <36) zijn de Slovenië Hyper Actief reis, de Balkan Road Trip, de Noorwegen Fjorden-trip en de IJsland Vuur & IJs groepsreis. Je ziet het: geen strandvakanties bij Kaaiman. Ze hebben een prachtige site in elkaar gezet waar je alle details over hun reisaanbod kunt lezen.

Verre avontuurlijke reizen voor jongvolwassenen

Vind je Europa allemaal leuk en aardig maar wil je wel eens wat verder weg? Kies dan voor een van de verre reizen van Kaaiman Reizen. Backpacken in Peru, hiken door het imposante landschap van de Himalaya of of jacht naar de Big 5 in Tanzania en Kenia. Ik ben zelf met Shoestring op een single reis naar Kenia en Tanzania geweest en het was in 1 woord geweldig. Dikke aanrader.

Adventure Maps van Kaaiman Reizen

Als je in een klap wilt zien waar je allemaal heen kunt raad ik je aan om hun Adventure Maps te downloaden. Je hoeft dan niet steeds terug naar hun website. Af en toe kan de overvloed aan informatie op de website je namelijk overweldigen en zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarom heeft Kaaiman Reizen Adventure Maps samengesteld. Adventure Maps zijn praktische ‘infographics’ die alle essentiële reisinformatie overzichtelijk op één A4 presenteren. Zo ontdek je snel welke reis het meest geschikt is voor jou.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Anders dan andere reisorganisaties
 • Breed aanbod actieve jongvolwassenen reizen
 • Groepsreizen voor de leeftijd 20-36 jaar
 • Prachtige website & Adventure Maps
 • Werkt samen met kleine lokale bedrijfjes

Contactgegevens

 • Kaaiman Reizen
 • Website: https://www.kaaimanreizen.nl/
 • E-mailadres: info@kaaimanreizen.nl
 • Telefoonnummer: 050-2340 434
 • Adresgegevens:
  Ceintuurbaan Noord 129 C
  9301 NT Roden

Kaaiman Reizen is specialist in:

 • Avontuurlijke jongvolwassenen reizen
 • Trektochten
 • Wildernis & outdoor reizen
 • Wintersport
 • Verre backpackreizen

Reisinspiratie & Tips

Foto's van de pelgrimsroute Via de la Plata

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overweegt (een deel van) de Via de la Plata in Spanje te gaan lopen. Misschien wordt het je eerst...