Hannibal Reizen

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Individueel of in groepsverband wandelen in Nederland, Duitsland, Italië, Spanje of Frankrijk

Hannibal Reizen is gespecialiseerd in individuele en groepswandelreizen in Europa. Als je van unieke en lokale wandelreizen houdt, dan ben je bij Hannibal Reizen aan het juiste adres.

Hannibal Reizen is in 1987 opgericht door twee enthousiaste wandelaars. Zij wilden hun passie, wandelen in heuvels en bergen, met anderen delen. Het unieke aan de wandelreizen bij Hannibal Reizen is dan ook dat de twee heren alle wandelreizen uitvoerig hebben getest en bewandeld. Tot aan de accommodaties aan toe zijn de wandelreizen van Hannibal Reizen goedgekeurd door de twee oprichters.

Daardoor zijn ze ook in staat om een gedetailleerde beschrijving mee te geven van alle mogelijke wandel opties. Zo kies je met Hannibal Reizen altijd voor een unieke wandelervaring. Meer weten? Op de website lees je er meer over

De routes en bestemmingen van Hannibal Reizen

Naast wandelroutes in Nederland zijn er tal aan wandelreizen in andere landen waar je bij Hannibal Reizen uit kunt kiezen. Zo kun je op wandelvakantie in: België, Duitsland, Frankrijk (bijvoorbeeld de Vogezen), Groot-Brittannië, Italië, Marokko en Spanje. Zo kun je kiezen uit verschillende landschappen en klimaten om in te wandelen. 

In Frankrijk kan je bijvoorbeeld op een tocht langs oude dorpjes en statige kastelen en in Groot-Brittannië zal je het uitgestrekte heuvellandschap vast ook kunnen waarderen. In Marokko kun je een geïsoleerde vallei in de hoge Atlasbergen ontdekken. Daarbij ben je te gast bij vriendelijke plaatselijke Berbers. Dat is nog eens een wandelavontuur! Een andere mooie bestemming is het schitterende Corsica, waar je de beroemde GR20 vindt.

Individuele- en groepsreizen tot in de puntjes geregeld

Bij Hannibal Reizen vind je zowel reizen voor individuen als voor groepen. Wil je graag met een partner, vriend of vriendin ten volle kunnen genieten van een verzorgde wandelvakantie? Dan kijk je bij de verzorgde individuele wandelreizen van deze reisorganisatie.

Er is veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer je overnacht en welke routes je gaat bewandelen. Als je de aankomst bepaalt, dan wordt verder alles voor je geregeld. Zo kun je op een sportieve wandelvakantie, maar tegelijkertijd ook tot rust komen omdat je weet dat alles voor je geregeld is. 

Dan zijn er ook nog de groepsreizen. Deze zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ben je alleen? Of ben je met een vriend of vriendin en wil je je graag aansluiten bij een groep? Dan zijn de groepsreizen van Hannibal Reizen een perfect alternatief voor je.

De gemiddelde groep bestaat uit 10 gelijkgestemde wandelaars die elkaar voor het grootste deel niet kennen. Zo kan je de wandelreis toch met anderen ervaren en heb je gezelschap tijdens het wandelen. De ervaren gidsen nemen je mee langs de mooiste wandelroutes en zorgen ervoor dat je alles uit de wandelvakantie kan halen. Als je met de groep van accommodatie wisselt, dan zorgt Hannibal Reizen ervoor dat je bagage met je meereist. 

Op de website staat per reis keurig aangegeven hoe groot de (eventuele) groepsgrootte is, hoeveel plaatsen er nog zijn, wat de reissom is, in hoeveel accomodaties je verblijft et cetera.

Wandelen in eigen land

Op wandelvakantie in Nederland? Hannibal Reizen biedt momenteel twee van dit type vakanties aan. Ga wandelen in Limburg of in de Drentsche Aa. Het gaat hierbij in beide gevallen om individuele vakanties.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • Al 35 jaar organisator van wandelvakanties
 • Deskundig advies, gebaseerd op persoonlijke ervaring
 • Gastvrije accommodaties
 • Zorgvuldige beschrijving van de wandelingen
 • Wandelvakanties op maat indien gewenst
 • Prima prijs/kwaliteitverhouding

Contactgegevens

 • Hannibal Reizen
 • Website: https://www.hannibalreizen.nl/
 • E-mailadres: info@hannibalreizen.nl
 • Telefoonnummer: 06-3062 2623
 • Adresgegevens:
  Postbus 92069
  1090 AB Amsterdam
  (geen bezoekadres)

Hannibal Reizen is specialist in:

 • Individuele wandelreizen
 • Wandelvakanties op maat
 • Groepsreizen
 • Standplaats wandelvakanties:
 • Wandelreizen met minimaal 3 accommodaties
 • Nederland, Duitsland, Groot-Britannië, Italië, Spanje en Frankrijk

Reisinspiratie & Tips

Foto's van de pelgrimsroute Via de la Plata

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overweegt (een deel van) de Via de la Plata in Spanje te gaan lopen. Misschien wordt het je eerst...