Start Hiking

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Voor startende hikers: maaltijden webshop en hike-uitrusting huren

Op Starthiking.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jouw eerste kennismaking met de wereld van het (langsafstand)wandelen. Op de kennispagina’s van Start Hiking vind je informatie het opzetten van je tent, inpakken van je rugzak en nog veel meer nuttige how-to artikelen. In de webwinkel vind je een breed assortiment aan hiking-maaltijden.

Hiking-maaltijden in de webshop

In de webshop van Start Hiking vind je een ruim assortiment aan overheerlijke outdoor maaltijden. Start Hiking verkoopt alleen maar kwaliteitsproducten, die zij zelf ook hebben geproefd en mee zouden nemen op een hike.

Het assortiment vegan, vega, gluten- en lactosevrije producten is ook groot. Bij hen vind je geen zakjes vol palmolie of poeders: dus voor heerlijke maaltijden van goede kwaliteit shop je bij Start Hiking. Naast heerlijke maaltijden verkopen ze ook artikelen zoals waterfilters, lichtgewicht drinkflesjes, repen, koffie, Jetboil branders, potten en pannen. 

Ze hebben een eigen maar kleine voorraad: dus altijd een zo lang mogelijke houdbaarheidsdatum. Ze bieden het volledige Drytech (REAL Turmat en REAL Field Meal) assortiment en hebben korte lijntjes met producenten. Merken in het assortiment zijn onder andere REAL Turmat, REAL Field Meal, Summit to Eat, Nuun, TentMeals, Freshdrip, Hydrapak, Jetboil, Sea to Summit en Firepot Food.

Bij Start Hiking kan je daarnaast rekenen op persoonlijke service: de eigenaar mailt geregeld met mensen over voedselplanning, hike planning en tips en tricks – dus stuur vooral een berichtje bij vragen of wensen.

Wat Starthiking.nl verder nog onderscheidt van de andere wandelwinkels die je op mijn site aantreft is dat je hier een volledige hike-uitrusting kunt huren. Ideaal voor beginnen de hikers! Geen honderden euro’s stukslaan bij Bever of zelfs maar Decathlon, maar een gehuurde wandeluitrusting om te zien of hiken überhaupt iets voor jou is.

Je wandeluitrusting huren bij Start Hiking

Je kunt bij Start Hiking 2 complete types uitrusting huren: ‘slapen’-uitrusting met de basics om te wildkamperen, en de ‘hiking’-uitrusting met alles voor een geslaagde wandeling.

De uitrusting voor overnachtingen omvat alle benodigdheden voor het kamperen in de natuur. Deze volledige set omvat een hoogwaardige tent die bestand is tegen stormen en tegelijkertijd licht van gewicht is, een comfortabel, licht en goed isolerend slaapmatje, en een warme slaapzak die geschikt is voor temperaturen tot rond het vriespunt

De uitrusting voor wandeltochten omvat de essentiële benodigdheden voor je wandelavontuur. De volledige set bestaat uit een rugzak met een drinkzak, vliegtuigzak en regenhoes, kookbenodigdheden zoals een brander, pannetje, spork en mes, en handige extra’s zoals een hoofdlamp en waterfilter. Alle materialen zijn van uitmuntende kwaliteit!

Waarom bestellen bij Start Hiking

 • Info website voor beginnende hikers
 • Huur een kwalitatieve wandel-uitrusting
 • Breed assortiment trail maaltijden

Contactgegevens

 • Start Hiking
 • Website: https://www.starthiking.nl
 • E-mailadres: info@starthiking.nl
 • Telefoonnummer: onbekend
 • Adresgegevens:
  Erve Escher 16
  7625 NG Zenderen
  (alleen op afspraak)

Starthiking.nl is specialist in:

 • Wandeluitrusting verhuur
 • Hiking maaltijden
 • Hiking kennis & inspiratie

Reisinspiratie & Tips

Wandel van Valkenburg naar Sibbe via wandelroute Va9

Valkenburg is een uitstekende uitvalsbasis voor mooie dagwandelingen in de omgeving, en dus ook een prima optie voor een korte wandelvakantie in eigen land. Ee...

Wales Offas Dyke

Wat is het verschil tussen wandelen, hiken, trekking en expedities?

xxxx Hiken x Trekking x Expedities x Wandelen x Onze Zuiderburen noemen wandelen trouwens 'stappen' en hardlopen noemen zij voor het...