Hardloop.com

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Het beste assortiment voor outdoor-avonturen

De webwinkel Hardloop.com is naast trailrunning en fietsen met name gespecialiseerd in wandel- en kampeerartikelen. De naam doet natuurlijk anders vermoeden en is in die zin wat ongelukkig gekozen. Het assortiment van de webshop is echter meer dan prima.

Hardloop.com is een webwinkel opgericht vanuit de passie voor activiteiten in de buitenlucht. Op deze site kun je terecht voor vele verschillende soorten buitensporten, zoals wintersporten, klimmen, trailrunning, fietsen en natuurlijk wandelen.

Hardloop.com beschikt niet over een fysieke winkel. Shop je online op bij deze webshop, dan doe je dat onder de voorwaarden die je vandaag de dag mag verwachten van een webwinkel. Zo kun je betalen via de gebruikelijke kanalen, kun je gratis retourneren binnen 100 dagen en wordt je bestelling gratis verzonden wanneer je meer dan 100 euro besteedt. Maar er is meer.

Hardloop.com werkt waar mogelijk ecologisch verantwoord

Hardloop.com deelt zijn passie voor de omgeving, de natuur en de buitenlucht met jou als bezoeker. En dat kan alleen door verantwoord met het aankopen en verzenden van nieuwe spullen om te gaan. Zo werkt Hardloop.com aan een CO2 neutrale bedrijfsvoering en een compleet ecologisch ontworpen aanbod aan producten. Mooi meegenomen dus indien je, net als vele andere wandelaars, waarde hecht aan het behoud van de natuur waarin wij allen zo groot wandelen. 

Een uitgebreid aanbod wandelartikelen & hiking gear

Bij Hardloop.com kun je terecht voor alles dat je nodig hebt voor de wat kortere maar ook de lange meerdaagse wandeltochten. Zo varieert het aanbod van wandelkleding en wandelschoenen tot aan tenten en andere kampeer benodigdheden. Wat voor wandeltocht je dus ook plant, bij Hardloop.com kun je alles vinden dat je nodig hebt. 

Bekende (wandel)merken in het assortiment zij onder andere Patagonia, Rab, Lowa, Camelbak, Mountain Equipment, Deuter en Jack Wolfskin. De grotere merken dus, al hebben ze ook een aantal minder bekende brands in het aanbod.

Wandelkleding en schoenen

Op het gebied van wandelkleding en schoenen vind je bij Hardloop.com een zeer compleet aanbod aan producten. Wat voor wandeltocht er ook op de agenda staat, de webwinkel van Hardloop.com zal je niet teleurstellen. 

Zo kun je op het gebied van kleding alles vinden van hoeden en handschoenen tot broeken en jassen, terwijl het aanbod op het vlak van schoenen varieert van wandelschoenen tot sandalen en regenlaarzen. Zo ben je dus voorbereid op alles dat je kan verwachten en niet kan verwachten indien je je wandelkleding en schoenen koopt bij Hardloop.com. 

Complete (lichtgewicht) kampeeruitrustingen

De meerdaagse wandelaar komt ook zeer goed aan zijn trekken bij Hardloop.com. Met het zeer complete en uitgebreide aanbod aan kampeerspullen wordt elke meerdaagse wandeltocht een stuk aangenamer. Variërend van tenten tot kookstellen en zelfs vriesdroogmaaltijden kun je met behulp van de producten van Hardloop.com jouw wandelvakantie zo gek maken als je zelf wil. 

Lichtgewicht tenten zijn er van Vango, MSR, Wild Country, Sea to Summit en nog enkele andere bekende fabrikaten van lichtgewicht wandeltentjes voor 1 of 2 personen.

Of het nu gaat om het kiezen van je waterdichte jas, je trailschoenen of het wijzigen van een bestelling, neem contact op met onze HardGuides!

Accessoires en verzorging

Naast de kleding, schoenen en kampeerspullen voor jouw eigen unieke wandeltocht, zet Hardloop.com de puntjes op de i met het aanbod aan accessoires en verzorgingsproducten voor tijdens en rondom de wandeling. 

Met een uitgebreid aanbod aan accessoires variërend van kaarten en kompassen tot gps systemen en hoofdlampen ben je op alles voorbereid en raak je nooit de weg kwijt, zelfs niet wanneer je in het donker de toilet moet vinden op de camping. Met de uitgebreide verzorgingsproducten ben je beschermd tegen muggen, zonnestralen en eventuele ongelukken! De ‘Hardguides’ kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste product voor jouw activiteit.

Waarom bestellen bij Hardloop.com

 • Groot assortiment outdoor-artikelen
 • Veel andere sporten
 • Gratis verzending vanaf €100
 • Klimaatneutraal
 • Outlet voor extra voordelige artikelen
 • Ook tweedehands artikelen
 • Gratis retourneren binnen 100 dagen

Contactgegevens

 • Hardloop.com
 • Website: https://nl.hardloop.com/
 • E-mailadres: hello@hardloop.com
 • Telefoonnummer: +33 (0) 1846 71424 (alleen Engels & Frans)
 • Adresgegevens:
  17 avenue du Pré de Challes Annecy-le-Vieux
  74 940 Annecy, Frankrijk

Hardloop is specialist in:

 • Wandelen & fietsen
 • Trailrunning & triathlon
 • Klimmen
 • Wintersport
 • Outdoorkleding

Reisinspiratie & Tips

Foto's van de pelgrimsroute Via de la Plata

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overweegt (een deel van) de Via de la Plata in Spanje te gaan lopen. Misschien wordt het je eerst...