Wandelmagazine

wandelmagazine logo

Op wandel-vakanties.nl is ook aandacht voor wandeltijdschriften. Want wat is nu lekkerder dan op de bank inspiratie op te doen voor je volgende vakantie?

Wandelmagazine is een van de bekendere wandeltijdschriften in Nederland. Ze bestaan al meer dan 40 jaar. Het blad komt 4x per jaar uit. Uiteraard hebben ze ook een website: wandelmagazine.nu

In het magazine vind je informatie over lange en korte wandelingen in Nederland, maar ook over mooie wandelgebieden elders in Europa wordt uitgebreid verslag gedaan. Hiermee is het tijdschrift geschikt voor wandelaars die van korte afstanden houden, maar ook voor de fans van meerdaagse trekkings en wekenlange wandelvakanties.

wandelmagazine scandinavie
Wandel magazine Normandie cover
enkele covers van het tijdschrift
Wandeltijdschrift cover Limburg

Wandelmagazine is al ruim 35 jaar een begrip onder wandelliefhebbers. In ieder nummer lees je alles over lange & korte wandelingen dichtbij huis, maar ook over wandelparadijzen elders in Europa wordt uitgebreid geschreven

Proefabonnement Wandelmagazine

Als je interesse hebt op een abonnement op Wandelmagazine kun je voor een introductieprijs lid worden voor een jaar. Op het moment van schijven betaal je voor het eerste jaar 17,95 in plaats van de reguliere jaarprijs van € 31,99. Daarbij mag je als nieuw lid een cadeau uitzoeken, maar dan krijg je iets minder korting op de abonnementsprijs.

Uiteraard is een abonnement op Wandelmagazine ook een leuk cadeau voor enthousiaste wandelaars. Op wandelmagazine.nu/abonnementen lees je meer over de actuele aanbiedingen en cadeaus.

Bedrijfsinformatie:

Wandelmagazine.nu en Wandelmagazine
Postadres: Postbus 595, 3700 An Zeist
Website: www.wandelmagazine.nu
E-mail Adres: klantenservice@virtumedia.nl
Telefoonnummer: 085 – 040 7400

Het Tijdschrift

Elk nummer biedt een aantal uitgebreide (reis)verhalen over een bepaalde bestemming of wandelgebied. Dit kan bijvoorbeeld een verhaal over een bedevaart van Fatima naar Lourdes zijn, maar ook een verhaal over groene wandelingen rond het Ierse Dublin. Bij alle artikelen vind je prachtige foto’s die je in de juiste wandelsferen brengen. Om inspiratie op te doen voor een wandelweekend of -vakantie is het ook een zeer geschikt tijdschrift.

Naast deze cover-verhalen kent het blad een aantal vaste rubrieken, zoals Onderweg, Lopend Vuur, Frisse Neus, diverse columns, Natuur om de Hoek, Uitgeprobeerd en Wat Zien Ik?

De Website van Wandelmagazine

Op de website vind je onder meer wandelroutes in Nederland, wandelinformatie, info over Nederlandse wandelgebieden, een wandelagenda en win-acties. Bezoek de website

Goed om te weten:

  • Een van de bekendste wandel-tijdschuiten van Nederland
  • Voordelig abonnement het eerste jaar. Bekijk de abonnementen
  • Voorheen stond dit wandelpad bekend onder de naam ‘Op Lemen Voeten
  • Alles over wat je als wandelaar tegenkomt op je pad aan natuur, landschap, cultuur & geschiedenis
  • Het wandeltijdschrift staat vol met trektochten, dagtochten en andere interessante plekken voor wandelarrangementen
  • Informatieve website met wandelnieuws

Alternatieve Tijdschriften voor Wandelaars

Naast Wandel Magazine zijn er nog diverse andere wandeltijdschriften. Denk aan Bergen Magazine (van dezelfde uitgever) en Toer Actief. Ken jij nog een leuke toevoeging, of heb je een abonnement op dit blad? Ik lees graag je mening terug; laat daarvoor een comment achter hier onder.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie