Vita Walking

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Kleinschalige Europese wandelreizen in groepsverband

Wandelen in een kleinschalig gezelschap bovenop een vulkaan in Italië, een pelgrimsroute in Zweden of tussen de resten van de oudheid in Kroatië? De wandelreizen van Vita Walking brengen jou er naartoe. Je wandelt met een kleine groep door fraaie Europese wandelregio’s, zoals de Azoren, de Franse Ardennen of het Kroatische eiland Krk.

Vita Walking onderscheidt zich van andere organisatoren vanwege haar persoonlijke karakter. De leiding bestaat uit een hechte groep van 3 mensen. Alle drie de begeleiders begeleiden reizen met veel kennis, ervaring en bovenal passie. Zij weten veel te vertellen over de wandellocaties. De groepen zijn altijd kleinschalig. Bij de meeste reizen geldt een vertrekgarantie vanaf 4 deelnemers met een maximum van 10 deelnemers. Alleen volwassenen vanaf 18 jaar kunnen deelnemen aan de groepswandelreizen.

Bij elke reis staan de vertrek-data, het zwaarte-niveau, het programma van dag tot dag en het niveau van het eten en drinken aangegeven. Bovendien wordt bij elke wandelreis aangegeven welke type schoenen vereist is. Ook vind je er de maximale groepsgrootte. Tegen een toeslag kun je gebruik maken van een eenpersoonskamer.

Vind je het spannend om een wandelreis te boeken? Dan biedt Vita Walking de mogelijkheid om deel te nemen aan een kennismakingswandeling. Je gaat dan in Nederland, in Limburg om precies te zijn, wandelen onder begeleiding van deze organisatie. Zo kan je aan den lijve ondervinden of dit iets voor jou is of niet. De begeleider kan tijdens zo een kennismakingswandeling ook beter inschatten wat voor soort wandelreis wellicht het beste bij jouw wandelniveau aansluit.

Heb je praktische vragen over de aanstaande wandeltocht? Ook dan zijn de reisbegeleiders van Vita Walking bereikbaar. Vraag je je af wat een geschikte rugzak of comfortabele wandelschoenen zijn? Ook op zulke begeleiding kun je dus rekenen.

De bestemmingen van Vita Walking

Met Vita Walking kan je op wandelreis naar Santa Maria (de Azoren), Camino Krk (Kroatië), Zweden, de Franse Ardennen, de Belgische Ardennen en op wijnwandelreis in een bekende wijstreek in Duitsland. In de Franse en Belgische Ardennen neemt de begeleider jou helemaal mee in haar beleving voor een ultieme ervaring tijdens de wandeltocht. Je hond kan helaas niet mee; kijk voor geschikte reizen op de wandelvakantie met hond-pagina.

Santa Maria biedt prachtige natuur met tropische bossen, verlaten strandjes met helderblauwe zeeën en gave watervallen. Ook zijn er schattige dorpjes met een interessante geschiedenis. In Zweden wandel je door bossen, langs meren, door het bruisende stadsleven bij de stad Gothenburg en zit er een unieke overnachting in een boomtent bij de wandelreis inbegrepen.

Een unieke wandelreis in het aanbod van Vita Walking is de wijnwandelreis in Duitsland. Je wandelt dan in de populaire wijnstreek in en rondom de stad Dresden. Deze reis is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaren onder ons. Je wandelt door de wijnvelden en langs vele wijnkastelen. In de regio Sachsen zijn sfeervolle en luxe overnachtlocaties, waarbij ook een boottocht over de rivier de Elbe niet zal ontbreken.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

  • Kleinschalige groepswandelvakanties
  • Alles is geregeld & aandacht voor historie of cultuur
  • Minder bekende bestemmingen waaronder regio’s in:
  • Zweden, Azoren, Kroatië, Ardennen
  • Gratis kennismakingswandelingen
  • Zeker op reis; aangesloten bij VvKR en GGTO

Contactgegevens

Vita Walking is specialist in:

  • Wandelreizen in kleine groepen
  • Diverse thema’s
  • Wijnwandelreizen

Reisinspiratie & Tips

Wales Offas Dyke

Wat is het verschil tussen wandelen, hiken, trekking en expedities?

xxxx Hiken x Trekking x Expedities x Wandelen x Onze Zuiderburen noemen wandelen trouwens 'stappen' en hardlopen noemen zij voor het...

De Camino Ingles: van Ferrol naar Santiago de Compostela

De kortste volwaardige Camino naar Santiago! Ik liep de Camino Ingles vanaf Ferrol in 4 dagen; als je via een reisorganisatie boekt maak je minder lange dagafs...