SnowTrex

Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Wintersportreizen en accommodaties voor o.a. langlaufen en winterwandelen

Wat doet een reisorganisatie voor wintersportreizen op een wandelsite, vraag je je misschien af. Welnu, SnowTrex biedt naast voordelige wintersportvakanties inclusief skipas ook accommodaties op plekken aan waar je prachtig kunt langlaufen of sneeuwschoenwandelen.

Hoewel het leeuwendeel van de wintersporters kies voor skiën of snowboarden is er ook een niet onaanzienlijk deel dat gaat langlaufen, of lange wandelingen in de sneeuw gaat maken, al dan niet op speciale sneeuwschoenen.

Veel reisorganisaties, waaronder SnowTrex, bieden de mogelijkheid alleen een accommodatie in een wintersportregio te boeken. Je zit dan niet vast een een voor jou nutteloze skipas (een pas heb je vaak niet eens nodig om de Langlauf loipes te mogen gebruiken) en kunt een accommodatie kiezen die pal naast een mooi wandelgebied of naast fraaie langlauf-loipes ligt.

Bestemmingen van SnowTrex

Via SnowTrex boek je accommodaties in alle bekende skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland en Zwitserland. Maar ook in minder gangbare wintersportlanden kun je een accommodatie (of wintersportvakantie) boeken. Denk aan Slovenië, Andorra, Slowakije, Zweden, Tsjechië, Polen en Slowakije. Of ga langlaufen of winterwandelen in Canada of de Verenigde Staten!

Zo vind je goede langlauf-accommodaties bij SnowTrex

SnowTrex heeft geen zoekfunctie waarbij je direct langlauf- en wandelopties vindt. Ook staat langlaufen niet vermeld bij de ‘vakantiethema’s’. Hoe vind je dan wel een wintersportaccommodatie die bij jouw wensen past?

Wanneer je op hun website aan het zoeken is naar een accommodatie,, kan je met de rechtermuisknop klikken op de naam van de accommodatie en vervolgens kiezen ‘openen in een nieuw tabblad’. Je komt vervolgens op de accommodatie-pagina terecht.

Hier zie je alle informatie over de accommodatie en kan je ook teruglezen of er loipes zijn en hoever de accommodatie van een langlauf-loipe vandaan ligt. Linksboven in het menu kan je dan ook nog kiezen voor ‘langlaufen’ en vervolgens meer informatie lezen over alle langlauf-mogelijkheden.

SnowTrex heeft informatie over het langlaufen op elke accommodatie-, dorps-, skigebied-, skiregio- en landpagina. Deze kunt je snelste vinden onder reisbestemmingen, die altijd bovenin de pagina te vinden zijn. Wat omslachtiger dan wanneer je alleen wilt boarden of skiën, maar de informatie is dus wel beschikbaar. Wat betreft langlaufen zijn de Fital Wintervakanties ook wel een aanrader.

Over SnowTrex Wintersport

In 1999 werd TravelTrex GmbH opgericht in Keulen, gespecialiseerd in de directe verkoop van vakanties onder de naam SnowTrex. Dankzij hun scherpe prijzen groeide het bedrijf snel uit tot een van de grootste specialisten in wintersportreizen in Duitsland, en dat binnen enkele jaren.

Sinds 2005 bieden ze hun reizen ook aan op de internationale markt. Na een succesvolle introductie in Polen, breidde SnowTrex uit naar Frankrijk, Groot-Brittannië, België en dus ook Nederland. Op dit moment zijn hun wintersportvakanties beschikbaar in maar liefst 3 talen, waardoor TravelTrex een vooraanstaande positie inneemt als internationale wintersportspecialist.

Waarom boeken bij deze reisorganisatie

 • SnowTrex is Europa’s nr. 1 winterreis aanbieder 
 • Skireizen in 500 plaatsen & 2500 accommodaties
 • Zeer uitgebreid aanbod aan accommodaties
 • Veel accommodaties bij langlaufgebieden
 • Wintersportreizen inclusief skipas
 • Beste-prijs-garantie
 • Sneeuwgarantie; gratis omboeken, zie voorwaarden
 • Garis annuleren en omboeken

Contactgegevens

 • TravelTrex GmbH
 • Website: https://www.snowtrex.nl
 • E-mailadres: info-nl@snowtrex.com
 • Telefoonnummer: 020-713 9190
 • Adresgegevens:
  Bonner Str. 484-486
  50968 Keulen Duitsland

SnowTrex Wintersport is specialist in:

 • Wintersportvakanties inclusief skipas
 • Accommodaties in wintersportgebieden
 • Budget accommodaties
 • Luxe accommodaties
 • Wellness accommodaties

Reisinspiratie & Tips

Wandel van Valkenburg naar Sibbe via wandelroute Va9

Valkenburg is een uitstekende uitvalsbasis voor mooie dagwandelingen in de omgeving, en dus ook een prima optie voor een korte wandelvakantie in eigen land. Ee...

Wales Offas Dyke

Wat is het verschil tussen wandelen, hiken, trekking en expedities?

xxxx Hiken x Trekking x Expedities x Wandelen x Onze Zuiderburen noemen wandelen trouwens 'stappen' en hardlopen noemen zij voor het...