Links

Links

bestemmingen icoon Outdoor Links
aanbieders Wandel Links
prijs Fiets Links
Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

Nog meer handige links voor wandelaars, kampeerders en andere outdoor-liefhebbers.

campings.nl
Op wandel- of fietsvakantie in eigen land, met de tent achterop de fiets of in de rugzak. In ons land zijn diverse wandel- en fietscampings.

vakantiehuisjes.nl
Wandel-vakanties vanaf 1 standplaats. Huur een mooi hooggelegen huisje om ta gaan hiken. Zie een overzicht van vakantiehuizen in de bergen.

reisbegeerte.nl
Reisbegeerte is begin 2018 opgericht door twee die-hard backpackers. Na jaren van reizen over de hele wereld delen ze hier hun verhalen, tips en tricks. Reisbegeerte voorziet je van content met diepgang en korte inspirerende posts voor je dagelijkse shot reisheid.

overnachtinghotel.com
Zoek je een overnachtingshotel of hotel onderweg? Vul op overnachtinghotel.com je bestemming in (bijvoorbeeld “Kempen hotel onderweg) en zij tonen alle actuele accommodaties.

thermos-fles.nl
Thermosflessen om je drank mee te nemen op wandeltocht vind je op deze website. Kies een thermosfles en laat hem na een online bestelling bezorgen.

vliegenenparkeren.nl
Op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Deze heb je eenvoudig gevonden en geboekt via online vergelijkings- en boekingsplatform Vliegen en Parkeren. Vergelijk het parkeeraanbod, boek bijvoorbeeld een parking Charleroi direct via de website en ga met een onbezorgd gevoel op reis. 

schoenen.nl
In Europa zijn veel wandel vakanties te boeken. Je kunt kiezen uit honderden vooraf uitgestippelde routes om lekker te wandelen. Het is daarbij uiteraard wel belangrijk om over het juiste materiaal te beschikken. De schoenen zijn daarbij het allerbelangrijkste van de uitrusting. Ben je op zoek naar de juiste wandelschoenen of bergschoenen? Kijk dan eens op schoenen.nl. Zij hebben een zeer uitgebreid aanbod van meer dan 100 webshops.

holidaytrust.nl
Opzoek naar nieuwe inspiratie voor een vakantie? Of weet je al wat je wilt en wil je alleen de puntje op de i zetten? Holidaytrust.nl is hét inspiratie en informatie vakantieplatform van Nederland waar reizigers elkaar kunnen helpen door beoordelingen over de wereld achter te laten.

recreatiewoning.nl
Blog met relevantie informatie over vakantie, toerisme en recreatie: recreatiewoning blog.

caravanverzekeringvergelijker.nl
Kom je na een lange dag wandelen terug op de camping en is je caravan beschadigd? Voorkom dat je onvoorziene kosten krijgt en ga wel voorbereid op vakantie door een caravan verzekering af te sluiten. Je vergelijkt makkelijk en snel via deze caravanverzekering vergelijker

piatorus.nl
Pia Tours heeft fiets- en wandel-tours door Sevilla. Met Nederlandse begeleiding.

Fietslinks

Het mag geen verrassing heten dat veel wandelaars ook graag een flinke fietstocht maken. Vandaar dat we ook een sectie met praktische links voor fietsers & fiets-reizigers, kampeerders en andere outdoor-liefhebbers hebben gemaakt. Als je een link wilt aanmelden kan dat via de contact-pagina.

Abel Reizen e-bike fietsreizen. E-bike Fietsvakanties in Noorwegen en Schotland. De mooiste routes met veel natuurschoon, afstanden van 40 tot 80 km per dag


Reisverslagen op Vakantiesites.com

Reisinspiratie & Tips

Foto's van de pelgrimsroute Via de la Plata

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overweegt (een deel van) de Via de la Plata in Spanje te gaan lopen. Misschien wordt het je eerst...