Djoser Wandelreizen

djoser logo

Djoser Wandelreizen staat bekend als kwalitatief hoogstaande reisorganisatie. Naast wandelen kun je met hen ook de meest fantastische rondreizen maken naar verre oorden.

Maar ook dichter bij huis weten de ze mooiste plekjes te vinden. Of je nu een rondreis gaat maken of gaat wandelen. Dit artikel gaat uiteraard over hun wandelvakanties. De bestemmingen zijn zeer uiteenlopend; je vindt ze op djoser.nl/wandelvakanties

Djoser Wandelreizen: Bestemmingen

De meeste reisorganisaties op deze website hebben een aantal standaard, populaire wandelbestemmingen, zoals de Algarve, de Azoren, Cinque Terre, Puglia et cetera. Djoser gaat wat verder en heeft een flink aantal écht unieke bestemmingen.

Wat denk je van wandelreizen in bijvoorbeeld Jordanië, Colombia, Bulgarije, Andorra en het Engelse Lake District?

De meest bekeken wandelvakanties bij deze reisorganisatie zijn momenteel:

Met onze wandelreizen beleef je een land veel intenser. Je geniet van de buitenlucht, van de natuur en alles wat onze bestemmingen je te bieden hebben – Djoser.nl

Reisorganisatie Djoser Wandel en Fiets

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
openingstijden: openingstijden: ma t/m vrij 09:00 – 17:30 uur. Ook op zaterdag geopend; openingstijden wisselen per seizoen. Actuele tijden vind je op hun website.
website: www.djoser.nl
e-mail adres: info@djoser.nl
telefoonnummer: 071 – 5126 400, tevens live chat op de website en WhatsApp: 06 – 1021 1485

Wat biedt Djoser Wandelreizen?

Bij Djoser worden wandelvakanties voor elke type wandelaar aangeboden. Je hoeft dus geen ervaren bergbeklimmer of hiker te zijn om hier een geweldige vakantie met prachtige wandeltochten te boeken. Alle vakanties zijn namelijk ingedeeld op niveau. Daardoor is het erg makkelijk om te overzien welke wandelreizen geschikt zijn voor jou en jouw gezelschap. Hierdoor kom je halverwege niet in de problemen. 

Djoser houdt met alles en iedereen rekening

Er zijn natuurlijk meerdere factoren die het niveau van een wandeltocht en een wandelvakantie bepalen. Allereerst heb je uiteraard de afstand van een tocht. Dat zegt al wel iets. Maar zonder dat je iets weet over de hoogteverschillen is het lastig in te schatten hoe zwaar een tocht werkelijk is. Wanneer je steeds de berg op en weer af moet dan zegt de afstand niet zo gek veel.

Daarnaast is de hoogte waarop gelopen wordt ook belangrijk. Een aantal vakanties van Djoser vinden op grote hoogte plaats. Daar zit minder zuurstof in de lucht en daardoor is een dergelijke wandelreis ook zwaarder. Zeker wanneer je geen ervaring hebt met het wandelen op grote hoogte kan dit tot problemen leiden.

Verder is het natuurlijk belangrijk hoeveel rustdagen er in een vakantie zitten. Als je meerdere dagen achter elkaar een lange tocht moet maken dan heeft je lichaam niet veel tijd om te herstellen. Omdat Djoser al hun wandelreizen met zorg heeft ingedeeld, kan elk type wandelaar zorgeloos een vakantie boeken bij deze aanbieder. Bezoek Djoser.nl

Reizen met kleine groepen

Bij Djoser is alles tot in de puntjes verzorgd. Dat betekent bijvoorbeeld dat de hotels goed maar betaalbaar zijn. Er zijn ook wandelvakanties waarbij je in meer avontuurlijke arrangementen overnacht. De wandelreizen worden allemaal georganiseerd voor groepen van 8 tot 16 mensen. Hierdoor heb je een overzichtelijke hoeveelheid mensen en toch nog voldoende gezelligheid. 

Prachtige tochten in de mooiste locaties van Europa

Europa is een schitterend continent. Het heeft veel variatie en het leent zich perfect voor een mooie wandelvakantie. Veel van de bestemmingen van Djoser zijn dan ook in Europa. Het is immers niet nodig om ver te reizen wanneer er dichter bij huis nog zoveel te ontdekken en te zien valt.

Spanje en Portugal zijn mooie locaties waar de natuur in een aantal gebieden nog zijn gang kan gaan. Dat is natuurlijk het perfecte recept voor een geslaagde en onvergetelijke wandelvakantie.

Maar ook in bijvoorbeeld IJsland is het voor de geïnteresseerde wandelaar prima vertoeven. Het eiland is uniek en dat levert verbluffende plaatjes en vergezichten op. Voor een prachtige wandelreis langs de mooiste plekken in Europa moet je bij Djoser zijn. 

Locaties buiten Europa die je met Djoser kunt bezoeken

Als je graag een keer op een ander continent wilt kijken dan kan Djoser Wandelvakanties je ook verder helpen. Zuid-Afrika is een gigantisch land met een prachtig landschap. Ook zijn wandeltochten in Kaapverdië via Djoser te boeken. Nepal is ontzettend bergachtig en daardoor geschikt voor ervaren wandelaars. Bij Djoser is er een ruim aanbod en is er voor iedere wandelaar wat wils. 

djoser wandelreizen banner

Wandel & Fiets Combinatiereizen

Ben je ook een fietser, en vind je het elke vakantie weer lastig kiezen tussen wandelen of fietsen? Je hoeft bij Djoser niet te kiezen; ze hebben namelijk een beperkt aantal fiets & wandel reizen, waarbij je beide activiteiten doet. Er zijn wandel- en fietsreizen in Nepal, Colombia en Costa Rica.

Leer deze landen en haar enthousiaste inwoners van zo dichtbij als mogelijk kennen, namelijk te voet en op de fiets. Je vindt deze combi-reizen op hun website. Lijkt me echt iets voor mij Djoser! 😉

Ervaringen met Djoser Wandelreizen

Heb je al eens een actieve vakantie geboekt bij deze reisorganisatie? We lezen je ervaringen natuurlijk graag terug op wandel-vakanties.nl. Welke reis had je geboekt en wat was je bestemming?

Andere interessante reisorganisaties voor wandelvakanties zijn SNP Natuurreizen, Natuurlijk Reizen en natuurlijk de vergelijkbare reisorganisatie Sawadee.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie