Book A Trekking

Bookatrekking.com logo

Book A Trekking is gespecialiseerd is eersteklas trekkings en wandelvakanties in verschillende delen van de wereld. Dit trekkingsbedrijf geeft je de mogelijkheid om in enkele dagen de mooiste en meeste spectaculaire plekjes te bewonderen. Hun prachtige website is bookatrekking.com.

Hier vind je naast hun hikes ook diverse blogs die ter inspiratie kunnen dienen voor je eigen buitenlandse hike.

Wat heeft Book a Trekking te bieden

Of je nu slechts kort de tijd hebt of uitgebreid wilt genieten van de schoonheid en natuur in verschillende plekken in Europa, Azië, Zuid-Amerika of Afrika, Bookatrekking biedt zowel eendaagse trekkings als compleet georganiseerde trips van maar liefst vijftien dagen aan.

Het maakt bij BookaTrekking niet uit of je een beginnende of ervaren wandelaar bent. Voor elk niveau zijn er namelijk onvergetelijke reizen te boeken. Op de website zul je zien dat per reis de moeilijkheidsgraad weergeven wordt, welke kan variëren van eenvoudig tot moeilijk. Dit betekent dat er voor een ieder een passende trekking te vinden is. Kies jij voor de eenvoudige en klassieke Salkantay Trek door Peru of ga je voor een wat meer uitdaging met de Bärentrek door de Zwitserse Alpen?

book a trekking website
de website van Bookatrekking.com

Welke trekking je ook besluit te boeken, voor elke reis is er een paklijst samengesteld waarin exact aangegeven wordt welke items ten zeerste aangeraden worden om mee te nemen. Zo ga je dus goed voorbereid en volledig bepakt op reis. Om de veiligheid te waarborgen en iedereen van zoveel mogelijk aandacht te kunnen voorzien, gelden voor veruit de meeste trekkings maximale groepsgroottes van tien personen.

De trekkings van Bookatrekking

Bookatrekking biedt de meest uiteenlopende trekkings en hikes aan binnen Europa, Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Op de website is eenvoudig per trekking het programma van de reis te lezen en zie je precies wat inclusief zit inbegrepen bij de trip en wat niet. Zo ben je bijvoorbeeld zelf verantwoordelijk om voor vliegtickets naar desbetreffende bestemming te zorgen.

Overnachtingen gedurende de trekkingstocht worden daarentegen door Bookatrekking verzorgd, deze zijn veelal voorzien van ontbijt en bij een aantal trekkingen ook van diner. 

banner book a trekking

De accommodaties gedurende de trekkings variëren van hostels, berghutten, lodges, gastgezinnen tot en met diverse campings en nog vele andere slaapgelegenheden om tot rust te komen en vervolgens de volgende ochtend weer fris de wandelschoenen aan te trekken.

Daarnaast heeft Book a Trekking zowel opties tot begeleide als zelf begeleide trekkings. Zo kun je bij laatstgenoemde geheel zelfstandig op pad, zonder dat je hoeft te wachten op de rest van de groep. Daarbij profiteer je wel van het gemak van een voor jou geregeld onderkomen gedurende de trip en kun je jouw extra bagage op een veilige plek achterlaten. 

At Bookatrekking.com you’ll find the treks that will make your life unforgettable. Whether you want to discover the Inca Trail or climb the Kilimanjaro.

Een aantal populaire trekkings van Book A Trrekking

  • Tour du Mont Blanc: Wandel door Frankrijk, Italië en Zwitserland tijdens een adembenemend circuit van 170 kilometer lang. Bekijk trekking. 
  • Thaise Berg Eco Trek: Een trek naar de Thajeko berg door de altijd groene jungle en een inzicht in het lokale Thaise leven. Bekijk trekking.
  • Toubkal Summit Trek: Durf jij de uitdaging aan om de hoogste top van Noord-Afrika te beklimmen? Bekijk trekking.
  • Bewonder de zonsondergang en -opgang vanaf Mount Batur, Bali. Een middelzware trekking waarbij je overnacht op de kraterrand! Bekijk trekking.

Goed om te weten 

  • Trekkingsmogelijkheden in ruim dertig verschillende landen binnen en buiten Europa
  • Verschillende routes door zowel de bergen, woestijnen, de jungle als door onze eigen mooie Nederlandse polders
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor een reisverzekering en eventuele visumaanvragen en kosten
  • Bij het boeken van een trekking dient een aanbetaling van 15% te worden gedaan, het resterende bedrag betaal je bij aankomst op bestemming aan het trekkingsbedrijf
  • Dien je je reis te annuleren? Dan verlies je het bedrag van de aanbetaling
  • De gidsen van Bookatrekking zijn geselecteerd op het goed kunnen geven van instructies en hun vriendelijkheid, technische competentie en bewezen veiligheidsprestaties. Daarnaast zijn ze ook goed opgeleid in het voorzien van eerste hulp.
banner eigenwijze reizen

Bedrijfsinformatie BookATrekking.com

Book a Trekking
De Corridor 14k
3621 ZB Breukelen
openingstijden: niet van toepassing
website: www.bookatrekking.com
e-mail adres: info@bookatrekking.com
telefoonnummer: 085 – 0161 354

Alternatieve Reisorganisaties

BookaTrekking is vrij uniek, omdat je daar echt losse trekkings kunt boeken. Er van uitgaande dat je graag in de natuur hiken zijn Eigen-Wijze Reizen en SNP Natuurreizen mooie alternatieven. Of kijk eens bij kleinere reisorganisaties als NatuurlijkReizen.nl en Loopend Vuurtje.

Ervaringen met Book A Trekking

Heb je al eens een trekking bij dit bedrijf geboekt? Dan ben ik erg benieuwd hoe je ervaring was. Als je het leuk vindt kun je een korte review of reisverslagje achterlaten. Vergeet ook niet je bestemming te vermelden.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie