BergsportReizen

Bergsportreizen is de reisorganisatie van de NKBV en biedt tal van prachtige reizen voor de meer ervaren wandelaar.

logo bergsportreizen.nl

Bergsport Reizen organiseert wandelvakanties op maat voor de fanatieke bergwandelaars. De wandelroutes die door dit bedrijf worden opgezet zijn geen normale routes. U beleeft de wandelvakanties van Bergsport Reizen als een professionele wandelaar en wordt helemaal klaargestoomd als u voor de bijzondere trails kiest.

Uniek aan dit bedrijf is dat het maatwerk levert. Als u een professionele wandelaar bent en niet naar een doorsnee wandelvakantie op zoek bent, dan bent u bij Bergsport Reizen aan het juiste adres. De reis wordt aangepast aan uw wensen. Zo beleeft u zowel als beginner of als professional een onvergetelijke wandelvakantie. Wilt u meer weten over Bergsport Reizen? Alle informatie vindt u op de website: bergsportreizen.nl.

 ✅ Deskundige en professionele begeleiding ✅ Grootste aanbod van Nederland✅ Scherpe prijzen zonder winstoogmerk✅ Kleine groepen

bergsportreizen website

Bestemmingen van BergsportReizen.nl

Er zijn drie favoriete bestemmingen die bij Bergsport Reizen altijd hoog scoren. Een eerste bestemming is in Oostenrijk en heet ‘Alpiene basiscursus Venediger Zuid’. Lopen en klimmen in sneeuw en ijs leert u snel in het vergletsjerde hooggebergte van de Großvenediger. Deze wandelvakantie is een alpiene basiscursus voor de wandelaars die graag meer willen leren en steeds uitdagendere wandelvakanties willen meemaken.

Een tweede favoriete bestemming ligt in Frankrijk. Deze wandelvakantie is in de omgeving van La Chapelle d’Arbondance. Hierbij staat trailrunning centraal. Als u van wandelen en hardlopen houdt is deze optie ideaal voor u. De derde favoriet in de lijst is ook in Oostenrijk. Deze wandeltocht heet ‘Lasorling’ en is een huttentocht. U bent met een kleine groep vijf dagen lang onderweg, van hut naar hut, en ervaart de prachtige omgeving in Osttirol. 

Bergwandelen is lekker actief bezig zijn in een bergachtig landschap. Met je rugzak op verken je bergpaden over alpenweiden en rotsachtig terrein, maar ook grashellingen en sneeuw. Met Bergsportreizen kun je op heel veel verschillende manieren bergwandelen

Adres- & Contactgegevens Bergsportreizen

Bergsportreizen.nl
Houttuinlaan 16A
3447 GM Woerden
website: bergsportreizen.nl
e-mail adres: info@bergsportreizen.nl
telefoonnummer: 0348 – 409 521

In het kort:

  • Bergsportreizen.nl: Georganiseerd voor en door NKBV-leden, wandelreizen in kleine groepen
  • Geen winstoogmerk, dus fijn geprijsd
  • Zowel zomer- als wintervakanties
  • Diverse huttentochten, Alpiene tochten en cursussen
  • Het merendeel van de boekers boekt alleen, maar je kunt ook met z’n 2en of met vrienden boeken
  • Bergsportreizen is de reisorganisatie van de NKBV
  • Naast wandelen ook MTB, Toerskiën en Sportklimmen-specials
  • Aangesloten bij SGR
djoser banner

Voorbereid naar de bergen

U kunt alleen op wandelvakantie met Bergsport Reizen als u lid bent van de NKBV. Dit staat voor de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. Als u nog geen lid bent dan wordt u lid gemaakt zodra u een wandelreis wilt gaan boeken. Dit geeft aan hoe serieus Bergsport Reizen veiligheid en deskundigheid neemt.

Specifiek aan dit bedrijf is dan ook de voorbereidende fase van wandelvakanties. Als u nog niet ervaren genoeg bent voor uw bergtocht, dan stoomt Bergsport Reizen u helemaal klaar. Deskundige en professionele begeleiding staat bovenaan. Ze zijn al 90 jaar specialist in bergsportvakanties. Bent u op zoek naar informatie over de voorbereiding van uw reis? Kijk dan op: bergsportreizen.nl

Een ander specifieke eigenschap van Bergsport Reizen is het ruime aanbod. Ze bieden het grootste aanbod van Nederland aan wandelvakanties aan. Voor diverse doelgroepen worden er bergsportreizen georganiseerd, waaronder jongeren en gezinnen. De groepen waarmee u reist zijn altijd klein, zo krijgt u altijd de juiste begeleiding en aandacht. U ervaart de reis optimaal en daarbij is het ook veiliger om met een kleine groep op pad te gaan. Op de website vindt u verschillende filmpjes over de hoe en wat van Bersport Reizen. Daarom gaat u met Bergsport Reizen op pad. 

Bergwandelcursus

Bent u nog een beginner als het gaat om (berg)wandelen? Bergsportreizen.nl biedt ook een bergwandelcursus aan!

Tijdens deze cursus maak je kennis met diverse soorten ondergrond zoals sneeuw, rots, en grashellingen. Je leert tochten voor te bereiden, over wat wel en geen goede uitrusting is en andere basisvaardigheden voor het bergwandelen. Wat uitrusting betreft kun je inspiratie opdoen in de verschillende wandelwinkels. Lees meer over de bergwandelcursus op de website van Bergsportreizen.

Beginnende wandelaars kunnen wellicht ook eens kijken bij de Nederlandse wandelarrangementen.

Ervaringen met Bergsportreizen en alternatieve reisorganisaties

Natuurlijk vinden we het leuk als u uw eigen ervaring met deze reisorganisatie laat weten! Laat dan een comment achter. Zoekt u toch een ander type wandelvakantie? Kijk dan eens op onze pagina’s over Alpenreizen.nl, Natuurlijk Reizen, SRC Reizen en Aarts Wandelreizen.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo