TrekkInn

De webshop TrekkInn is gespecialiseerd in wandel-artikelen, lichtgewicht kampeerspullen en accessoires voor hikers. Of je nu een dagwandeling maakt of een meerdaagse trekking door de bergen: Trekkinn.com heeft de juiste uitrusting.

TrekkInn logo

Trekkinn is een online winkel die behoort onder een grotere groep webwinkels van Tradeinn. Deze groep heeft een groot aanbod aan sportkleding en sportuitrusting onderverdeeld in een aantal gespecialiseerde webshops waarvan Trekkinn er een is. De Trekkinn webshop heeft een groot en divers aanbod aan kleding en uitrusting voor de beginnende en ervaren (berg-)wandelaar. 

Trekkinn is een zogenaamde platform webwinkel waar het aanbod van vele verschillende aanbieders bij elkaar wordt gebracht op één plek. Een voordeel hiervan is dat het aanbod zeer divers is, vrijwel alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in de winkel van Trekkinn. Daarnaast ben je voor je aankoop gewoon verzekerd van Veilig Shoppen garantie en kan je aankoop gewoon geretourneerd worden. 

TrekkInn banner 728x90

TrekkInn: een groot aanbod wandelproducten

Bij Trekkinn vind je zoals gezegd een groot aanbod aan wandel producten, variërend van alle denkbare kledingstukken voor dames en heren, tot schoenen en ook elektronica. Je kunt dus bij de Trekkinn webwinkel terecht om je complete uitrusting bij elkaar te shoppen, ongeacht het niveau en type wandelaar dat jij bent.

Ook in de prijs biedt Trekkinn een grote variatie in het aanbod. Zo zijn de wat goedkopere instap-producten goed vertegenwoordigd in het ruime assortiment van deze webshop; handig voor de beginnende of occasionele wandelaar. Maar ook de professionele wandelaar die met enige regelmaat de bergen in trekt om serieuze wandeltochten te maken, komt aan zijn trekken bij Trekkinn. Zo reikt het aanbod van Trekkinn van arm en beenwarmers, sokken en hoofdbanden tot complete wind- en waterdichte pakken van de hoogste kwaliteit. 

Gadgets voor wandelaars 

Trekkinn beschikt ook over een mooi uitgebreid aanbod aan elektronica voor wandelaars. Ook voor de elektronica geldt dat binnen de webwinkel vrijwel alle bekende en vertrouwde merken goed vertegenwoordigd zijn.

Banner Trekk Inn

Zo vind je bijvoorbeeld sport en smartwatches van de bekende A-merken als Garmin, FitBit, Suunto en Polar. Handig voor wie graag wat gegevens verzamelt over zijn of haar fysieke gesteldheid gedurende een wandeling. En natuurlijk om altijd je locatie te kunnen bepalen met de handige ingebouwde GPS systemen.

Naast smartwatches biedt de elektronica afdeling nog een flink assortiment aan andere producten die van pas kunnen komen tijdens het wandelen. Denk maar eens aan walkie-talkies, lawinepiepers, externe batterijen, camera’s, weerstations en ga zo maar door. 

Voeding voor tijdens het wandelen

Naast de kleding en elektronica kun je ook bij Trekkinn terecht indien je op zoek bent naar speciale voeding. De voedingsproducten van de webwinkel zijn geschikt voor wie speciale energierijke voeding zoekt voor een langere en zwaardere wandeltocht die op het programma staat.

Ook wie er een serieuze wandel lifestyle op na houdt kan op dit vlak bij Trekkinn terecht. Het aanbod reikt namelijk van energierepen en gels tot drankjes, supplementen en diverse soorten thee en infusies. Handig voor tijdens het wandelen of om te werken aan het lichamelijk herstel na een serieuze inspanning.  

TrekkInn Kortingscode

Deze webshop werkt niet met standaard kortingscodes. Op het moment dat ze wel een kortingscode aan ons communiceren zullen we deze hier plaatsen. Als je een klein budget hebt zou ik vooral de superkoopjes pagina in de gaten houden. Je inschrijven voor de nieuwsbrief kan ook, dan blijf je zelf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en eventuele kortingscodes.

Bever banner

TradeInn Sport Stores

TrekkInn maakt deel uit van het grote sportconcert TradeInn. Naast wandel-artikelen verkopen ze ook wintersport-artikelen (via SnowInn), outdoor- en hardloop-artikelen (via RunnerInn) en tennis-artikelen via SmashInn. Zo is er nog een aantal shops met elk een eigen specialisatie. 

Alternatieve Webshops voor Wandel-Artikelen

Heb je bij TrekInn onverhoopt niet kunnen vinden wat je zocht? Goede alternatieven zijn VrijbuiterBergfreunde en Bever Sport. Bever vind je niet alleen online maar ook in ongeveer alle grote en middelgrote steden. Hetzelfde geldt voor de ANWB Winkel. Ook Vrijbuiter heeft enkele vestigingen in Nederland. Een overzicht van meer grotere wandelwinkels vind je hier.

Jouw TrekkInn Review helpt andere lezers

Heb jij ervaringen met deze wandel-webwinkel? Of met een van de andere webshops van TradeInn? Jouw review helpt lezers van wandel-vakanties.nl bij het kiezen van een shop. Je kunt jouw ervaringen hier onder achterlaten in de vorm van een comment.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie