SNP Wandelreizen

snp wandelreizen logo

SNP Wandelreizen heeft voor elk type wandelaar een tocht. Bekijk het overzicht van prachtige natuurvakantie van SNP Wandelreizen op www.snp.nl/wandelen.

Bij SNP Natuurreizen houden ze rekening met elk niveau van wandelaar. Wandelen is namelijk een hobby die je op verschillende manieren kunt beoefenen.

Sommigen houden ervan om zichzelf tot het uiterste te persen. Zij gaan op zware wandeltochten en proberen elke dag een zo groot mogelijke afstand te overbruggen. Zij kunnen terecht bij SNP Natuurreizen voor een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste wandelgebieden van de wereld.

Via SNP Natuurreizen boek je een wandelvakantie die perfect bij je past. Ontdek unieke plekken, die je met een fiets, auto of trein nooit zou vinden. – SNP Natuurreizen

Maar ook minder ervaren wandelaars kunnen zonder zorgen een vakantie bij SNP Natuurreizen boeken. Je kiest dan bijvoorbeeld voor een vakantie met een aantal lichte wandeltochten waarbij je ’s nachts in een hotel verblijft. Dit zijn zeer comfortabele wandelvakanties waarbij er ook meer dan genoeg ruimte is om te relaxen en te herstellen van een tocht. Er is dus voor ieder wat wils bij SNP Natuurreizen. 


Reisorganisatie SNP Wandelreizen Natuurreizen

SNP Natuurreizen
Molukkenstraat 7
6524 NA Nijmegen
openingstijden: ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur, za van 10.00 tot 16.00 uur. Maak bij voorkeur een afspraak.
website: www.snp.nl
e-mail adres: info@snp.nl
telefoonnummer: 024 – 327 70 00 (tijdens kantooruren bereikbaar)

Wandelvakanties over de hele wereld

Alles wat je nodig hebt voor een wandelvakantie is een mooie omgeving. En die vind je over de hele wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat SNP Natuurreizen over de hele wereld wandelreizen aanbiedt. Aan mooie plekken is er geen gebrek.

Bovendien lenen sommige terreinen zich beter voor geoefende wandelaars en zijn andere gebieden meer geschikt voor mensen met minder ervaring. SNP Natuurreizen probeert een zo breed mogelijk aanbod te hebben zodat iedereen een geweldige wandelvakantie kan doormaken. Dit zijn locaties die relatief dichtbij huis zijn, maar er zitten ook vakanties tussen die je naar de andere kant van de wereld leiden. Zo kun je bijvoorbeeld met SNP Wandelreizen Spanje ontdekken, of bijvoorbeeld Frankrijk en Italië.  

Schitterende tochten in Europa

Voor wandelaars is er in Europa meer dan genoeg te beleven. De natuur op dit continent is prachtig. Bovendien heb je in veel gebieden te maken met goed onderhouden wandelpaden. Duitsland kent bijvoorbeeld een groot aantal wandelgebieden waar elke wandelaar zeker een keer moet zijn geweest. Bovendien is het land zeer divers.

In het meer noordelijke deel is het land relatief vlak. Daardoor kunnen minder geoefende wandelaars hier toch nog een tocht van een mooie lengte maken zonder dat het uitputtend wordt.

Voor mensen die van bergachtige omgevingen houden zijn er meerdere vakanties in Duitsland te boeken via SNP natuurreizen. Hier worden wandelaars meer uitgedaagd door het glooiende landschap.

wandelbanner SNP

Frankrijk is ook eigenlijk altijd al een van de favoriete vakantie-bestemmingen van Nederlanders. Veel toeristen gaan er naartoe voor de stranden en het weer. Maar de natuur in Frankrijk is eigenlijk nog veel interessanter. Het land is ontzettend divers en heeft elke keer dat je er komt weer een nieuwe verrassing. Ook Spanje en Italië worden steeds meer door wandelaars ontdekt. Deze  landen hebben veel meer te bieden dan mooi weer en lekker eten. De natuur is er prachtig, divers en een genot voor iedere wandelaar.

In Engeland is er de prachtige Coast to Coast Walk, waar SNP Natuurreizen het traject St.Bees naar Kirkby Stephen verzorgt.

Een onvergetelijke tocht in elke streek van de wereld

SNB Natuurreizen heeft een ongelooflijk divers aanbod. Dat betekent dus ook dat je volop keuze hebt in locaties buiten Europa. Azië trekt steeds meer bezoekers uit Nederland. Die komen er niet alleen voor de cultuur, ook de natuur krijgt steeds meer aandacht. Nepal, Bhutan, Japan en India zijn daar slechts een aantal voorbeelden van.

Azië is natuurlijk een gigantisch continent en het spreekt voor zich dat zowel de cultuur als de natuur er erg divers is. Let er wel op dat de bergachtige gebieden niet erg geschikt zijn voor onervaren wandelaars. 

SNP Natuurreizen in het kort:

  • Bijzondere natuurreizen naar bestemmingen over de hele wereld
  • Wandelvakanties met overnachtingen in goed, bijzondere accommodaties 
  • Duidelijke routebeschrijvingen, indien gewenst met GPX-tracks
  • Inclusief bagagevervoer
  • Bij groepsreizen gaat er ervaren reisbegeleiding heen
  • Op aanvraag ook wandelvakanties met hond (staat vermeld bij de reizen)
  • Blijf op de hoogte van nieuwe bestemmingen en aanbiedingen via de SNP Nieuwsbrief
  • Naast wandelvakanties ook fietsreizen, family specials, rondreizen en andere thema-reizen

Ervaringen met SNP Wandelreizen

Heb je al eens een reis gemaakt met deze organisatie? Dan lezen we je ervaringen natuurlijk erg graag terug op onze website. Onder aan dit artikel kun je een review achterlaten. Vermeld ook je bestemming. Andere interessante reisorganisaties voor wandelvakanties zijn Sawadee Wandelen, Djoser en BookaTrekking.com.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie