Ross Holidays

Wandelen in Griekenland met Ross Holidays: Groot in Kleinschalig Griekenland. Deze reisorganisaties bieden tal van verschillende reizen aan, waaronder ook wandelvakanties! Bestemmingen zijn onder andere Samos, Kreta, Zakhyntos en Lefkas. Je vindt het gehele overzicht op RossHolidays.nl

Ze bieden wandeltochten aan op verschillende zomerbestemmingen, in samenwerking met ervaren gidsen die de regio goed kennen.

De wandelarrangementen zijn zo ingericht dat je vanuit 1 standplaats, je vakantiehuisje, elke dag een andere wandeling maakt. Vaak zijn dit 3 of 4 wandelingen. Standplaats-vakanties dus, al organiseert Roos Hilidays ook trekkings door Griekenland. Hierover verderop deze pagina meer.

Ross Holidays website

Bij deze dagwandelingen word je naar het startpunt van de wandeling gebracht, en ook weer bij het eindpunt opgehaald. Een Engelstalige gids begeleidt jullie. En wat is dan het niveau? Wel, iedereen met een gewone behoorlijke wandelvakantie kan deze trips aan.

Bestemmingen Wandelvakanties Ross Holidays

Te voet is de beste manier om Griekenland te ontdekken, zo stellen ze. Bestemmingen van deze korte wandelvakanties zijn de Griekse eilanden Samos, Zakynthos, Kreta, Lefkas, Kefalonia & Ithaka.

Op het vasteland van Griekenland kun je wandelen bij Epiros, bij de berg Pilion, en op het grootste schiereiland van Griekenland: Peloponnesos. Bekijk de reisdetails van de verschillende bestemmingen. Doe je liever een trekking lees dan verder.

rossholidays banner 728

Trekkings

Loop je liever geen dagwandelingen vanuit een standplaats, en geef je de voorkeur aan een trektocht? Momenteel biedt Ross Holidays twee trekkings aan: eentje in Zagoria en eentje in het binnenland van Pilion.

Bij de trekkings loop je met een (kleine) groep. Gedurende 6 dagen loop je ongeveer 5 uur per dag, dat moet te doen zijn! Zeker omdat je zonder je bagage wandelt; die wordt vervoerd naar het eindpunt van de dag. Ook de trekkings zijn onder bigelding van een bekwame gids. Voor de trekkings is een betere conditie nodig dan voor de ‘gewone’ wandelvakanties’. Lees meer over de trekkings van Ross Holidays.

Adres- & Contactgegevens Ross Holidays

RossHolidays
Kerkenbos 1077 G
6546 BB Nijmegen
website: www.rossholidays.nl
e-mail adres: info@rossholidays.nl
telefoonnummer:  024 – 6424 848
whatsapp: 06 – 2730 2986

Sinds 1988 laat Stefanos Stefanou u kennismaken met kleinschalig Griekenland om zo goed mogelijk van uw vakantie te genieten. Dit doen wij sinds oprichting met een persoonlijke benadering en passie voor Griekenland. 

Overige Griekse Vakanties

Ross Holidays biedt naast wandelreizen nog veel meer type vakanties in Griekenland aan. Zo zijn er Yoga-vakanties, autorondreizen, zeilreizen, stedentrips en eiland-hop-vakantie te boeken. Zo veelzijdig is Griekenland! Bekijk alle mogelijkheden op hun prachtige website.

Alternatieven voor wandelvakanties in Griekenland

Andere reisorganisaties die wandelvakanties in Griekenland aanbieden zijn SNP Reizen, Eigen-Wijze Reizen en TUI Vakanties.

Ervaringen met Ross Holidays

Heb je al eens een vakantie geboekt bij deze reisorganisatie? Dan vinden we het leuk als je een reactie achterlaat. Een kort reisverslagje mag ook!


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie