Natuurlijk Reizen

wandelvakanties van natuurlijkreizen.nl

logo natuurlijk reizen

‘Voelen, Proeven & Ervaren!’ is de slogan van Natuurlijk Reizen. En dat allemaal vanuit een duurzaam perspectief. Binnen Europe organiseert Natuurlijk Reizen het vervoer zo veel mogelijk via trein of bus. Bezoek Natuurlijkreizen.nl

Onder de opties vallen onder andere groepsreizen, individuele reizen, themareizen en fietsvakanties. Vooral de wandelreizen worden hoog gewaardeerd. Dat komt duidelijk naar voren met het feit dat Natuurlijk Reizen al drie jaar op rij de winnaar Publieksprijs wandelvakanties is geworden. Als u meer wilt weten over alle mogelijkheden bij Natuurlijk Reizen, dan is hun website een goed begin.

website natuurlijkreizen.nl

Bestemmingen van Natuurlijk Reizen

Bij wandelvakanties of wandelreizen denken veel mensen aan dagjes weg om de Nederlandse wandelroutes te ontdekken. De wandelvakanties van Natuurlijk Reizen gaan echter een stapje verder; naast Nederlandse wandelreizen zijn er nog veel meer bestemmingen, de een nog exotischer dan de ander.

Populaire bestemmingen zijn: Azoren, Finland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Portugal, Zweden, Griekenland en Sao Tomé & Principe. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar alle bestemmingen op de website.

Voelen, proeven & ervaren

Zoals het motto al zegt, ligt de focus bij deze wandelreis-organisatie niet enkel op het wandelen. Het is namelijk de bedoeling dat u zoveel mogelijk beleeft tijdens het wandelen en dat u de lokale cultuur kunt ervaren. Daar horen natuurlijk ook lokale gerechten en dranken bij. De natuur en cultuur van een land ervaart u het beste door uzelf erin onder te dompelen. Dat kunt u niet beter doen dan door te voet op pad te gaan. 

De accommodaties die worden uitgezocht voor deze exclusieve wandelreizen zijn zeer duurzaam. Sommige hotels gebruiken bijvoorbeeld grotendeels natuurlijke bronnen om aan de energiebehoefte te voldoen. De reizen van Natuurlijk Reizen zijn dan ook met het oog op de natuur!

Een reis duurt gemiddeld 8 dagen en brengt u naar alle wandelpareltjes in de wereld. Van meren en bossen in Finland tot een Pelgrimstocht in Zweden. Natuur, historie en cultuur lopen in elkaar over. Bezoek Werelderfgoed, proef de streekwijnen en bezichtig de ruige of exotische natuur van uw bestemming. Bij Natuurlijk Reizen vindt u uw droombestemming en beleeft u een unieke wandelreis.   

Adres- & Contactgegevens NatuurlijkReizen.nl

NatuurlijkReizen / NRtravel
van Hogendorpstraat 861 (geen bezoekadres)
1051 CD Amsterdam
openingstijden: niet van toepassing. Advies op afspraak
website: www.natuurlijkreizen.nl
e-mail adres: postbus@natuurlijkreizen.nl
telefoonnummer: 020 – 7511 340 

Fietsvakanties en Culinaire Reizen

Naast de wandelvakanties biedt deze organisatie ook fietsvakanties, culinaire reizen en een beeldhouw-workshop-reis in Portugal aan.

Fietsvakanties vinden onder meer plaats in het Zwarte Woud & Rijndal, Vlaanderen, het Italiaanse Piemonte, het Engelse Kent en rond ons eigen IJsselmeer (ook wel de Zuiderzeeroute genoemd). Ben je single? NatuurlijkReizen heeft een zeer breed aanbod aan wandelvakanties voor singles.

Reiservaringen

Bent u al eens mee geweest op een van deze reizen dan horen we natuurlijk graag hoe u dat ervaren hebt. Geeft u vooral ook aan wat uw bestemming was, en wat u als goede en mindere punten hebt ervaren.

Alternatieven

Andere interessante reisorganisaties die een alternatief kunnen vormen voor deze reisorganisatie zijn SNP NatuurreizenFital Wandelvakanties en SRC Reizen.

Plaats een reactie