Natuurlijk Reizen

logo natuurlijk reizen

Heb je interesse in de wandelvakanties van Natuurlijk Reizen? Ze hebben zowel individuele- als groepsreizen.

‘Voelen, Proeven & Ervaren!’ is de slogan van NatuurlijkReizen.nl. En dat allemaal vanuit een duurzaam perspectief. Binnen Europa organiseert Natuurlijk Reizen het vervoer zo veel mogelijk via trein of bus. Bezoek Natuurlijkreizen.nl

Onder de opties vallen onder andere groepsreizen, individuele reizen, themareizen en fietsvakanties. Vooral de wandelreizen worden hoog gewaardeerd. Dat komt duidelijk naar voren met het feit dat Natuurlijk Reizen al drie jaar op rij de winnaar Publieksprijs wandelvakanties is geworden. Als u meer wilt weten over alle mogelijkheden bij Natuurlijk Reizen, dan is hun website een goed begin.

website natuurlijkreizen.nl
De website van Natuurlijk Reizen met de reisprogramma’s van dag tot dag

Bestemmingen van Natuurlijk Reizen

Bij wandelvakanties of wandelreizen denken veel mensen aan dagjes weg om de Nederlandse wandelroutes te ontdekken. De wandelvakanties van Natuurlijk Reizen gaan echter een stapje verder; naast Nederlandse wandelreizen zijn er nog veel meer bestemmingen, de een nog exotischer dan de ander.

Populaire bestemmingen zijn: Azoren, Finland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Portugal, Zweden, Griekenland en Sao Tomé & Principe. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar alle bestemmingen op de website.

Een aantal voorbeeldreizen:

Benieuwd wat Natuurlijk Reizen aan wandelingen te bieden heeft? Een greep uit het reisaanbod, zodat je een indruk krijgt:

  • 8-daagse individuele wandelvakantie in Hongarije. Je verblijft in de regio Somogy in het zuiden van het Hongarije, in de buurt van het bekende Balatonmeer. Heuvellandschap met bossen, goed te doen voor de meeste wandelaars. Bekijk deze wandelvakantie
  • 10-daagse wandelvakantie op de Azoren. Groepsreis, met 13 tot 16 personen. Deze eilandengroep is een populaire bestemming voor fanatieke wandelaars. Tijdnes deze reis wandel je op 4 van deze eilanden, met start op hoofdeiland São Miguel. Bekijk deze wandelvakantie
  • 10-daagse wandelvakantie in Marokko. Groepsreis naar het beroemde Atlasgebergte. Voor de wandelingen is wel een zekere wandelervaring vereist, omdat de dagwandelingen wat zwaarder zijn dan bij de meer toegankelijke reizen. Natuurlijk Reizen biedt deze vakantie aan aan singles en alleenreizenden. Bekijk deze wandelvakantie
natuurlijk reizen banner

Voelen, proeven & ervaren

Zoals het motto al zegt, ligt de focus bij deze wandelreis-organisatie niet enkel op het wandelen. Het is namelijk de bedoeling dat u zoveel mogelijk beleeft tijdens het wandelen en dat u de lokale cultuur kunt ervaren. Daar horen natuurlijk ook lokale gerechten en dranken bij. De natuur en cultuur van een land ervaart u het beste door uzelf erin onder te dompelen. Dat kunt u niet beter doen dan door te voet op pad te gaan. 

Heerlijk wandelen in Nederland, langs de kust van Portugal of in de bergen van Oostenrijk of Spanje. Of wilt u misschien liever de mysterieuze fjorden en vulkanen van IJsland ontdekken – Natuurlijk Reizen

De accommodaties die worden uitgezocht voor deze exclusieve wandelreizen zijn zeer duurzaam. Sommige hotels gebruiken bijvoorbeeld grotendeels natuurlijke bronnen om aan de energiebehoefte te voldoen. De reizen van Natuurlijk Reizen zijn dan ook met het oog op de natuur!

Een reis duurt gemiddeld 8 dagen en brengt u naar alle wandelpareltjes in de wereld. Van meren en bossen in Finland tot een Pelgrimstocht in Zweden. Natuur, historie en cultuur lopen in elkaar over. Bezoek Werelderfgoed, proef de streekwijnen en bezichtig de ruige of exotische natuur van uw bestemming. Bij Natuurlijk Reizen vindt u uw droombestemming en beleeft u een unieke wandelreis.   

Adres- & Contactgegevens NatuurlijkReizen.nl

NatuurlijkReizen / NRtravel
van Hogendorpstraat 861 (geen bezoekadres)
1051 CD Amsterdam
openingstijden: niet van toepassing. Advies op afspraak
website: www.natuurlijkreizen.nl
e-mail adres: postbus@natuurlijkreizen.nl
telefoonnummer: 020 – 7511 340 

Fietsvakanties en Culinaire Reizen

Naast de wandelvakanties biedt deze organisatie ook fietsvakanties, culinaire reizen en een beeldhouw-workshop-reis in Portugal aan.

Fietsvakanties vinden onder meer plaats in het Zwarte Woud & Rijndal, Vlaanderen, het Italiaanse Piemonte, het Engelse Kent en rond ons eigen IJsselmeer (ook wel de Zuiderzeeroute genoemd). Ben je single? NatuurlijkReizen heeft een zeer breed aanbod aan wandelvakanties voor singles.

eigenwijze reizen banner

Reiservaringen

Bent u al eens mee geweest op een van deze reizen dan horen we natuurlijk graag hoe u dat ervaren hebt. Geeft u vooral ook aan wat uw bestemming was, en wat u als goede en mindere punten hebt ervaren.

Alternatieven voor Natuurlijk Reizen

Andere interessante reisorganisaties die een alternatief kunnen vormen voor deze reisorganisatie zijn SNP NatuurreizenFital Wandelvakanties en SRC Reizen.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie