Loopend Vuurtje

Loopend Vuurtje, ook voor alleengaande boekers

Loopend Vuurtje is een organisatie die kleinschalige groepswandelreizen organiseert. Kenmerkend voor deze organisatie zijn de kleine groepen en de deskundige en toegewijde reisleiding.

logo van Loopend Vuurtje

De tevredenheid van de reizigers is te merken aan het aantal vaste trouwe klanten dat Loopend Vuurtje heeft. Mensen blijven terugkomen en dat is een goed teken!

Ook kenmerkend voor de wandelreizen die Loopend Vuurtje organiseert zijn de bestemmingen: deze zijn namelijk allemaal binnen Europa. Zo krijgt u de kans om op 4 verschillende wandelniveaus een wandelreis te kiezen die perfect bij u past. Het leuke is dat het helemaal niet erg is als u alleen bent. Er zijn juist veel alleengaande boekers. Wilt u meer weten over Loopend Vuurtje? Bekijk dan hun website Loopendvuurtje.nl

De reizen van Loopend Vuurtje

Bij Loopend Vuurtje zijn de wandelreizen die worden aangeboden ingedeeld in verschillende thema’s en op 4 verschillende niveaus. Opvallend (en fijn) is de gedetailleerde informatie dat u bij Loopend Vuurtje bij elke reis in een oogopslag kan zien. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en zal u niet verrast worden door een (te) zware of makkelijke wandeltocht. Dat is nog eens een wandelvakantie op maat! 

afbeelding website LoopendVuurtje.nl

De thema’s waar u uit kunt kiezen zijn als volgt: bergwandel-reizen, korte wandelreizen van 4 tot 6 dagen, 12-daagse reizen, bergwandel-reizen RAB relaxte bergwandelingen, exclusieve wandelreizen, wandelreizen vervoer per trein, camino reizen/pelgrimsreizen naar Santiago, sneeuw-wandelen in Oostenrijk en Italië, en actief overwinteren in Portugal, Spanje of Thailand. Zelf liep ik de Portugese Camino, vanaf Porto.

Als u de foto’s ziet bij alle reizen dan krijgt u meteen zin om op pad te gaan en de wandelschoenen aan te trekken! Bekijk hier de foto’s en de reizen op hun website.

Overwinteren: maar de Portugese of Thaise zon

Dat is nog eens een spannend woord: overwinteren. Hoe worden wandelvakanties en overwinteren gecombineerd? Simpel: een overwinter-wandelvakantie met Loopend Vuurtje! U kunt bijvoorbeeld kiezen uit bestemmingen als de Algarve in Portugal.

Dan kiest u tussen 4, 6 of 8 weken van overwinteren. De nieuwste bestemming om te overwinteren is Thailand en is onderdeel van de exclusieve reizen van Loopend Vuurtje.

Speciaal voor 60-plussers die wel wat warmte in de winter kunnen gebruiken. Voor diegenen die actief willen overwinteren is deze 32-dagen lange (wandel)reis in het exotische Thailand een pareltje. Meer weten over overwinteren en wandelen?

Adres- & Contactgegevens Loopend Vuurtje

Loopend Vuurtje
Postadres:  Elspeterweg 70
3888 MX Uddel
website: www.loopendvuurtje.nl
e-mail adres: info@loopendvuurtje.nl
telefoonnummer: 06 – 21212602

Ervaringen met LoopendVuurtje.nl

Bent u wel eens mee geweest met deze organisatie? Dan zijn we benieuwd naar uw ervaring! Laat een kort reisverslagje of review achter onder aan deze pagina. Vertel er ook bij wat uw bestemming was zodat andere lezers een goed beeld krijgen. En misschien kunt u iets over de groep vertellen.

Alternatieve reisorganisaties

Hebt u het reisaanbod bekeken en hadden ze niet wat u zocht? Kijk ook eens bij Hannibal Reizen, Eigen-Wijze Reizen, Echt Ierland (voor wandelvakanties in Ierland uiteraard) of Natuurlijk Reizen. Ook BBI Travel heeft wandelvakanties in Ierland in het reisaanbod.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo