HT Wandelreizen

HT Wandelreizen logo

HT Wandelreizen klinkt net zo spannend als de wandelreizen die dit bedrijf organiseert. HT Wandelreizen staat voor Himalaya Trekking Wandelreizen. Dat betekent echter niet dat er alleen wandelreizen naar de Himalaya worden georganiseerd, al staat dit bedrijf er wel om bekend.

Al meer dan 30 jaar is HT Wandelreizen gespecialiseerd in wandelreizen, expedities en trektochten naar de meest spannende en mooiste gebieden op aarde. Ze nemen u mee naar Azië, Afrika, Amerika en Europa. Het doel is om u een onvergetelijke wandelervaring te geven en u mee te nemen door de mooiste landschappen op aarde. En vergis u niet: Nederland zit daar ook bij! Dus of u nu voor de exotische of dicht-bij-huis bestemming kiest, bij HT Wandelreizen vindt u ze allemaal. Voor meer informatie bezoekt u de website htwandelreizen.nl.

website htwandelreizen
De website van HT Wandelreizen

Bestemmingen van HT Wandelreizen

Dat HT Wandelreizen de expert is op het gebied van exotische en spannende wandelreizen komt duidelijk naar voren als u alle bestemmingen bij ‘groepsreizen’ bekijkt. De lijst van mogelijkheden is zo lang dat dat het de hele webpagina bestrijkt. Als enthousiaste wandelaar wordt u natuurlijk erg blij van zoveel mogelijkheden, dan zit er altijd wel iets bij waar zelfs de meest fanatieke wandelaar nog nooit geweest is.

Een aantal bestemmingen uit de lijst zijn: Noord-India, Mongolië, Bhutan, Tibet & China, Centraal- Azië, Marokko, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. En natuurlijk niet te vergeten: Nepal. 

Soorten reizen

Er bestaan verschillende soorten wandelaars. De ene wandelaar houdt van stevig doorstappen en de andere wandelaar wilt graag stilstaan bij het mooie uitzicht. Ook zijn er wandelaars die het liefst grote hoogten opzoeken en onder extreme omstandigheden een trektocht maken. Bij HT Wandelreizen kan het allemaal: van sneeuwwandelen tot rugzaktrekkings. Van extreme landschappen tot culturele bezienswaardigheden tijdens de wandeling.

Het leuke is dat u dit in groepsverband kan doen. Zo kan u tijdens de wandelvakantie nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vriendschappen smeden. Maar ook individuele reizen zijn een optie. 

Bijzonder is dat HT Wandelreizen aan duurzaam toerisme doet. Dat houdt in dat ze tijdens het plannen van wandelreizen rekening houden met het milieu, de mensen, natuur en cultuur. Dat is belangrijk, want dan blijven wandelvakanties ook in de toekomst mogelijk.

HT Wandelreizen hecht dan ook belang om samen te werken met lokale organisaties. Een voorbeeld zijn de aangesloten gidsen, koks en dragers die van groot belang zijn tijdens de wandelreizen. HT ondersteunt onder andere Stichting Sathika Sath, die zorgt voor scholing en ontplooiing van kansarme kinderen in bergdorpen. Zo heeft u niet alleen een onvergetelijke vakantie, maar kiest u ook voor duurzaam.

Reisorganisatie HT Wandelreizen

HTWandelreizen
Postadres:  Oude Middenweg 17, 2491AC Den Haag
Website: htwandelreizen.nl
E-mail adres: info@htwandelreizen.nl
Telefoonnummer:  0522 – 241 146 

Ervaringen met HT Wandelreizen

Heeft u al eens een wandelvakantie meegemaakt via deze organisatie, dan zijn we natuurlijk benieuwd naar uw bevindingen. Een korte (of lange) review kunt u hier onder achterlaten.

Andere organisaties voor wandelvakanties zijn onder andere SRC ReizenANWB Wandelreizen en Fital Wandelvakanties.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo