Hannibal Reizen

Hannibal Reizen is gespecialiseerd in wandelreizen. Als u van unieke en lokale wandelreizen houdt, dan bent u bij Hannibal Reizen aan het juiste adres.

Hannibal Reizen is in 1987 opgericht door twee enthousiaste wandelaars. Zij wilden hun passie, wandelen in heuvels en bergen, met anderen delen.

Het unieke aan de wandelreizen bij Hannibal Reizen is dan ook dat de twee heren alle wandelreizen uitvoerig hebben getest en bewandeld. Tot op de accommodaties aan toe zijn de wandelreizen van Hannibal Reizen goedgekeurd door de twee oprichters.

Daardoor zijn ze ook in staat om een gedetailleerde beschrijving mee te geven van alle mogelijke wandel opties. Zo kiest u met Hannibal Reizen altijd voor een unieke wandelervaring. Meer weten? Op de website leest u er meer over: HannibalReizen.nl

website hannibal reizen

De routes en bestemmingen

Naast wandelroutes in Nederland zijn er tal aan wandelreizen in andere landen waar u bij Hannibal Reizen uit kunt kiezen. Zo kan u op wandelvakantie in: België, Duitsland, Frankrijk (bijvoorbeeld de Vogezen), Groot-Brittannië, Italië, Marokko en Spanje. Zo kunt u kiezen uit verschillende landschappen en klimaten om in te wandelen.

In Frankrijk kan u bijvoorbeeld op een tocht langs oude dorpjes en statige kastelen en in Groot-Brittannië zal u het uitgestrekte heuvellandschap vast ook kunnen waarderen. In Marokko kan u een geïsoleerde vallei in de hoge Atlasbergen ontdekken. Daarbij bent u te gast bij vriendelijke plaatselijke Berbers. Dat is nog eens een wandelavontuur! Een andere mooie bestemming is het schitterende Corsica, waar je de beroemde GR20 vindt.

fital banner

Individuele- en groepsreizen

Bij Hannibal Reizen vindt u zowel reizen voor individuen als voor groepen. Wilt u graag met een partner, vriend of vriendin ten volle kunnen genieten van een verzorgde wandelvakantie? Dan kijkt u bij de verzorgde individuele wandelreizen van deze reisorganisatie. Er is veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer u overnacht en welke routes u gaat bewandelen. Als u de aankomst bepaalt, dan wordt verder alles voor u geregeld. Zo kunt u op een sportieve wandelvakantie, maar tegelijkertijd ook tot rust komen omdat u weet dat alles voor u geregeld is. 

Dan zijn er ook nog de groepsreizen. Deze zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Bent u alleen? Of bent u met een vriend of vriendin en wilt u graag aangesloten zijn bij een groep? Dan zijn de groepsreizen van Hannibal Reizen een perfect alternatief voor u. Mooie groepsreizen vindt u ook bij Sawadee en Djoser trouwens.

De gemiddelde groep bestaat uit 10 gelijkgestemde wandelaars die elkaar voor het grootste deel niet kennen. Zo kan je de wandelreis toch met anderen ervaren en heeft u gezelschap tijdens het wandelen. De ervaren gidsen nemen u mee langs de mooiste wandelroutes en zorgen ervoor dat u alles uit de wandelvakantie kan halen. Als u met de groep van accommodatie wisselt, dan zorgt Hannibal Reizen ervoor dat uw bagage met u meereist. 

Op de website staat per reis keurig aangegeven hoe groot de (eventuele) groepsgrootte is, hoeveel plaatsen er nog zijn, wat de reissom is, in hoeveel accomodaties u verblijft et cetera.

sawadee banner

Wandelen in eigen land

In 2020 kon men ook een wandelgroepsreis in eigen land boeken: een wandelvakantie vanuit Hof van Dalfsen. Mogelijk is dit vanwege Covid geweest en zit deze Nederlandse reis normaalgesproken niet in hun reisaanbod.

Adres- & Contactgegevens Hannibal Reizen

Hannibal Reizen
Postbus 92069
1090AB Amsterdam
website: www.hannibalreizen.nl
e-mail adres: info@hannibalreizen.nl
telefoonnummer: zie website

Ervaringen met Hannibal Reizen

Bent u wel eens mee geweest met deze reisorganisatie? Dan zijn we benieuwd naar uw ervaring! Laat een kort reisverslagje of review achter onder aan deze pagina. Vertel er ook bij wat uw bestemming was zodat andere lezers een goed beeld krijgen.

Alternatieve Reisorganisaties

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook eens het aanbod van SNP Reizen en Eigenwijze Reizen. Of denk eens aan een wandelarrangement in Nederland. Het Pieterpad is ook schitterend; keuze te over. Rechts vindt u een overzicht van alle organisaties die op deze website staan vermeld.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie