Flex Travel

flex travel logo

Ben je op zoek naar een reisorganisatie die gespecialiseerd is in wandelvakanties door Zuid-Europa dan ben je bij Flex Travel aan het juiste adres. Ze hebben een fraaie website: Flextravel.nl

Door de specifieke focus op Griekenland, Spanje en Portugal kun je rekenen op de allermooiste wandelroutes en maak je tevens kennis met de diverse gewoontes van het desbetreffende land en diens natuur en cultuur. Afhankelijk van de gekozen wandelvakantie en bestemming zul je vanuit een vaste verblijfplaats of van hotel naar hotel wandelen. Flex Travel zal er voor zorgen dat jouw bagage steeds netjes wordt afgeleverd bij de juiste accommodatie. 

Wat is Flex Travel?

De wandelvakanties van Flex Travel bestaan uit zelf begeleide reizen waarmee je zelf met behulp van wandelinstructies en ingetekende routekaarten op pad gaat. De wandelroutes zijn niet intensief en gemakkelijk begaanbaar waardoor de wandelvakanties van deze organisatie uitermate geschikt zijn voor mensen met een beginnend wandelniveau. Je kunt er voor kiezen om individueel op pad te gaan in één van de Zuid-Europese landen, maar kunt ook samen met iemand anders of meerdere personen een wandelvakantie boeken bij Flex Travel.

flextravel website
De website van Flextravel.nl

Een wandelvakantie bij Flex Travel

Watervallen, wijngaarden, groene heuvellandschappen, bossen, aantrekkelijke baaien en bloemen, je kunt het allemaal tegenkomen tijdens de wandelvakanties van Flex Travel. Het wandelaanbod van deze organisatie bestaat uit achtdaagse vakanties waarbij de reisschema’s je precies laten zien wat je kunt verwachten gedurende deze ruime week.

Wil je nog een dag of meerdere dagen langer genieten van de adembenemende omgevingen? Alle wandelreizen kunnen eenvoudig verlengd worden. Dit kan zowel voorafgaand als aan het einde van de vakantie gedaan worden. 

flex travel banner

Zodra je op de boekingspagina van Flex Travel terecht komt, zul je zien dat je de mogelijkheid hebt om diverse extra’s bij te boeken. Zo is het onder meer mogelijk om een auto te huren of diverse verzekeringen af te sluiten en is het tevens mogelijk om voor half of vol pension te kiezen. Met deze extra opties krijgen wandelaars geheel de kans om hun wandelvakantie naar eigen wens aan te vullen en aan te passen.

Een aantal aantrekkelijke wandelvakanties van Flex Travel 

 • Wandelen op Madeira: ontdek de unieke levada’s en verken elke dag een ander gebied. Bekijk hier.
 • Zijn wandelen en wijn twee van jouw grote passies? Wellicht is de wijn- en wandelvakantie in de Douro Vallei dan iets voor jou waarin het reisschema wordt afgewisseld met diverse wandeltochten, een proeverij, treintocht en iedere avond een ander glaasje wijn. Bekijk hier.
 • Wandelvakantie Noord-Spanje: Ontdek een stuk relatief onbekend Spanje en wandel naar Santiago de Compostela via de noordelijke Pelgrimsroute. Bekijk hier. Lees ook mijn uitgebreide pagina over Pelgrimsreizen voor meer camino-reisorganisaties.
 • De Azoren: Meerdaagse wandelingen in de vulkanen op São Miguel. Bekijk hier.
 • Ontdek de eilanden São Miguel en Santa Maria. De perfecte wandelvakantie voor de echte natuurliefhebbers. Bekijk hier. 
eigenwijze reizen banner

Goed om te weten

 • Ervaar, ontdek en kom tot rust in de mooiste plekken van Zuid-Europa
 • De wandelreizen van Flex Travel kunnen geheel naar wens aangepast worden
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar de start- en eindbestemming
 • Flex Travel biedt wandelvakanties aan met dagelijkse vertrekmogelijkheden
 • Inclusief ontbijt met eventuele aanpassingsmogelijkheden naar half of vol pension.
 • Vraag eenvoudig een offerte aan via de website

Bedrijfsinformatie Flex Travel

Flex Travel B.V.
van Gaalenlaan 2
2613 EC Delft
openingstijden: niet van toepassing
website: www.flextravel.nl
e-mail adres: info@flextravel.nl
telefoonnummer:  015 – 213 2250 (kantooruren)

Alternatieve Reisorganisaties

Er zijn meer reisorganisaties die wandelvakanties in Italie, Spanje, Portugal en Griekenland aanbieden. Zo is Ross Holidays gespecialiseerd in wandelvakanties in Griekenland. Sawadee heeft wandelreizen in Spanje. Bij reisorganisatie Book a Trekking kun je overal ter wereld mooie trekkings boeken, dus ook in deze regio. Loopend Vuurtje heeft groepsreizen voor wandelaars.

SNP Natuurreizen banner

Ervaringen met Flextravel.nl

Heb je al eens een wandelreis bij Flex Travel geboekt? Dan ben ik erg benieuwd hoe je ervaring was. Als je het leuk vindt kun je een korte review of reisverslagje achterlaten. Vergeet ook niet je bestemming te vermelden.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie