Fletcher Klavertje Vier Wandelen over de Veluwe-Zuid

nederland
Wij vergelijken o.a.
eigenwijze reizen ANWB Reizen SNP Natuurreizen Fital reizen sawadee djoser

De Klavertje Vier arrangementen van Fletcher Hotels zijn erg populair bij wandelaars die graag in eigen land 4 of 5 dagen willen wandelen, willen genieten van een 3-gangen diner en in mooie Fletcher hotels willen verblijven na een dagje hiken. De bagage wordt vervoerd, dus geen gezeur met rugzakken.

Fletcher Hotels logo

Ze bieden deze arrangementen waarbij je van hotel naar hotel wandelt aan in verschillende regio’s in heel het land. Dit artikel gaat specifiek over het Fletcher Klavertje Vier Wandel-arrangement over de Veluwe-Zuid. Bezoek klavertjevier.nl/veluwe-zuid

Wat je kunt verwachten van het Fletcher Klavertje Vier Wandelen over de Veluwe-Zuid

Lekker wandelen over de schitterende Veluwe, daarna even de sauna of een Turks stoombad in, genieten van een goed bereid 3-gangen Menu du Chef en slapen in een zacht bed in een luxe Fletcher Hotel. De volgende dag geniet je van een goed ontbijt en trek je de wandelschoenen weer aan. En jullie koffers of rugzakken worden naar het volgende hotel vervoerd.

Kies zelf in welk hotel je je Klavertje 4 wandel-arrangement begint. Bij het starthotel mag je bovendien gratis parkeren. Voor de wandelroutes is gezorgd; deze zijn samengesteld door de ANWB en ook leuke bezienswaardigheden onderweg staan vermeld.

typische bomenlaan op de veluwe

Tijdens dit Klavertje Vier Wandel-arrangement over de Zuidelijke Veluwe wandel je ondermeer langs het mooie Kasteel Doorwerth, De Blauwe Kamer bij de Grebbeberg, Airborne at the Bridge en verschillende fraaie landgoederen. Bekijk dit arrangement, de data en de prijzen.

Jullie overnachten achtereenvolgens in de volgende hotels:

  • Hotel-Restaurant De Buunderkamp (met sauna, Turks stoombad en binnenzwembad)
  • Hotel-Restaurant Wolfheze (Culinair restaurant De Tuin van Wolfheze)
  • Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem (Binnen- en buitenzwembad, sauna en fitness)
  • Hotel-Restaurant Klein Zwitserland (Solarium, sauna en Turks stoombad en Restaurant De Kriekel)

Dit Klavertje Vier arrangement telt dus maar liefst 3 hotels met wellness-gelegenheden. Fletcher heeft meer Klavertje Vier Wandel-Arrangementen, bijvoorbeeld in Brabant, Het Gooi, Zeeland, Veluwe-Noord, de Biesbosch en Limburg maar dit arrangement heeft dus leuke faciliteiten voor wellness-liefhebbers. Bij de meeste wandel-arrangementen kun je kiezen tussen 4 of 5 dagen, maar het arrangement op de Veluwe is er alleen in de 5-dagen variant. Je kunt alle arrangementen in de verschillende regio’s bekijken op klavertjevier.nl

Tijdens de prachtige routes wandel je door de Veluwe en omgeving. De routes zijn zo samengesteld dat ze je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden leiden die de Veluwe en omgeving te bieden hebben, zoals de Blauwe Kamer en Kasteel Doorwerth – Fletcher Klavertje Vier

Wist je dat je in plaats van wandelen ook kunt fietsen? Uiteraard zijn de dagafstanden dan een stukje langer. Je kunt de fiets-arrangementen boeken via dezelfde site.

Hoe ziet jullie Klavertje Vier Wandelen Arrangement er uit?

Praktisch ziet het er zo uit: jullie arriveren, parkeren (eventueel) gratis, dineren en overnachten in het eerste hotel van jullie keuze. De volgende dag maken jullie een mooie wandeltocht naar het volgende hotel. Dit kan via de route die jullie aangeboden krijgen, maar jullie kunnen uiteraard ook jullie eigen plan trekken. Bij aankomst staat jullie bagage klaar.

Elke avond genieten jullie van een 3-gangen diner, en ook ontbijt is inclusief. Lunch verzorgen jullie zelf. Verder kunnen jullie gebruik maken van de (wellness)faciliteiten van de hotels. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling, en de faciliteiten variëren per hotel. De faciliteiten vind je ook op hun website.

Fletcher Klavertje Vier Wandelen over de Veluwe-Zuid

Ik woon zelf in Arnhem en heb erg veel over de Veluwe gewandeld, ondermeer het Veluwe Zwerfpad (vrijwel geheel). Het is een schitterende omgeving. Ik heb zelf nooit het Fletcher Klavertje Vier Wandelen over de Veluwe-Zuid arrangement gelopen maar wellicht komt dat er ooit nog van. Wel heb ik al eens overnacht in de Buunderkamp, met inderdaad een prima restaurant, sauna en vooral Turks stoombad.

Ervaringen met het wandelen van het Fletcher Klavertje Vier over de Veluwe-Zuid

Hebben jullie dit Klavertje Vier wandel-arrangement al een gelopen? Dan ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen. Wat vonden jullie van de hotels, het eten en vooral de aangeboden wandelroutes? Was alles naar wens of konden er zaken beter? Raad je deze Fletcher wandel-arrangementen aan of juist niet? Ik lees het graag terug; stuur een bericht via de contact-pagina.

Als je echt een langere review of een reisverslagje achter wilt laten kun je ook even contact opnemen. het zelfde geldt als je vragen hebt over dit aanbod.

winter wandeling over de Veluwe

Alternatieve Wandelarrangementen

Is deze route over de Veluwe toch niet helemaal wat je zocht? Op de pagina over Wandelarrangementen vind je een hoop alternatieven. Zo hebben ook Voordeeluitjes.nl en Eigenwijze-Reizen mooie wandel-trektochten in Nederland. Het Krijtlandpad vind ik zelf echt een aanrader. Ik heb deze gekampeerd en in zeer korte tijd gelopen. Er zijn ook echter hotel-arrangementen langs het Krijtlandpad met beperkte dagafstanden.

Wandelreizen deals

 
Eigenwijze Reizen

Handige reistips & deals

Wales Offas Dyke

Wat is het verschil tussen wandelen, hiken, trekking en expedities?

xxxx Hiken x Trekking x Expedities x Wandelen x Onze Zuiderburen noemen wandelen trouwens 'stappen' en hardlopen noemen zij voor het...

De Camino Ingles: van Ferrol naar Santiago de Compostela

De kortste volwaardige Camino naar Santiago! Ik liep de Camino Ingles vanaf Ferrol in 4 dagen; als je via een reisorganisatie boekt maak je minder lange dagafs...