Eye4Cycling

Anders dan de naam doet vermoeden organiseert Eye4Cycling ook wandelvakanties naast hun fietsreizen. Deze vinden plaats in Turkije en Noord-Macedonië. Er zijn zowel individuele wandelreizen (met GPS, zelfstandig) te boeken als groepsreizen. Bezoek Eye4Cycling.nl

logo eye4cycling

Het gaat om kleinschalige wandelreizen waarbij natuur, lokale gerechten, bezienswaardigheden en andere cultuur een prominente plek innemen. De dagelijkse wandelroutes zijn zo tussen de 5 en 7 uur lang.

Per reis kunt u precies zien waar u aan toe bent wat betreft de routes, en waar u overnacht. Er wordt voldoende gepauzeerd, en de organisatie weer de juiste interessante plekjes voor een mooie onderbreking.

Door onze flexibiliteit en persoonlijke aanpak, bieden wij verschillende mooie en aparte wandelroutes aan. Tijdens het wandelen stoppen we bij gezellige terrassen in kleine, authentieke dorpjes en slapen we in goede en soms zelf onalledaagse hotels.  – eye4cycling.nl

website eye4cycling.nl

Wandelen in Noord-Macedonië

Tijdens het wandelen in Macedonië maakt u kennis met prachtige natuurgebieden, meren, wijngaarden, indrukwekkende culturele erfgoed en zeer vriendelijke bevolking. 

bekijk de mogelijkheden, wandelroutes, details, reviews en reisdata op de website

Wandelen in Turkije

Tijdens het wandelen in Turkije verblijft u in een gezellig familiehotel in het plaatsje Fethiye, gerund door een Turks-Belgische familie. Het hotel is gelegen op een steenworp afstand van de gezellige boulevard.

bekijk de mogelijkheden, wandelroutes, details, reviews en reisdata op de website
eigenwijze reizen banner

Adres- & Bedrijfsgegevens Eye4Cycling.nl

Eye 4 Cycling
Eikenweg 24
3741 BS Baarn
openingstijden: n.v.t.
website: www.eye4cycling.nl
e-mail adres: raymond@eye4cycling.com
telefoonnummer: 06 – 62451 9595

Fietsvakanties van Eye4Cycling

Naast de wandelreizen is dit bedrijf dus ook veel actief met fietsreizen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Individuele 9-daagse fietsreis Turkije, van Fethiye naar Adrasan, Trans Lykia.
  • 14-daagse groeps-fietsreis door Noord-Macedonië en Noord-Griekenland.
  • Fiets-vaarvakantie Bordeaux Wijnroute. Wijnliefhebber? Overweeg de 8-daagse Fiets-vaarvakantie in de Franse Bordeaux-streek

Ook de fietsreizen vindt u op dezelfde website, Eye4Cycling.nl.

Alternatieve Reisorganisaties

Heeft u het aanbod van Eye4Cycling bekeken en niet gevonden wat u zocht? Wij hebben info over diverse andere reisorganisaties voor wandel-vakanties. Interessante alternatieven zijn Fital WandelreizenANWB Wandelreizen en SNP Natuurreizen.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie