ADE Actief door Europa

ADE Actief door Europa logo

Actief door Europa (ADE) is gespecialiseerd in het organiseren van wandelvakanties door heel Europa. Zo kun je onder meer voor prachtige vakanties kiezen in Italië, Polen, Frankrijk en Zwitserland. Bezoek ADE.nl

Je kunt echter ook prima in eigen land een waanzinnige wandelvakantie boeken, met Ameland of Maastricht als bestemming bijvoorbeeld. Of je nu voor een binnenlandse- of buitenlandse wandelvakantie kiest, over bagagetransfers hoef je jezelf bij ADE nooit geen zorgen te maken. Zo is het verplaatsen van de bagage bij alle wandelvakanties binnen deze organisatie inclusief.  

ADE website
de website van ADE Actief door Europa

Gevarieerd Wandelaanbod bij ADE

Naast een gevarieerd aanbod vakanties in diverse Europese landen, kun je bij ADE ook kiezen uit verschillende types wandelvakanties. Hierbij kun je denken aan trektochten, wandelrondreizen en standplaats wandelvakanties.

Zo zul je bij de ene vakantie steeds vanuit één hotel diverse wandeltochten maken terwijl je bij het andere type juist van A naar B wandelt of een gehele ronde maakt. De keuze ligt geheel bij jou. Ditzelfde geldt voor het moeilijkheidsniveau en de hoeveelheid personen met wie je op wandelvakantie wilt. Bij ADE kun je namelijk terecht voor zowel eenvoudige als grensoverschrijdende wandeltochten en heb je tevens de mogelijkheid om individueel, samen of met het hele gezin op pad te gaan.

eigenwijze reizen banner

De wandelvakanties van Actief door Europa

Boek je een wandelvakantie bij ADE dan kun je iedere ochtend van een lekker ontbijt genieten. Deze ochtend maaltijd is inclusief en zorgt er voor dat jij dagelijks met een goed gevulde maag kunt gaan wandelen. Het is ook mogelijk om halfpension te boeken waardoor je tevens van een lekkere avondmaaltijd kunt genieten binnen jouw accommodatie. Wat accommodaties betreft, verblijf je tijdens de wandelvakanties van ADE altijd in comfortabele hotels. Zo ben je verzekerd van een goede nachtrust en begin je iedere ochtend weer fit aan een nieuwe wandeltocht.

book a trekking banner

Wil je snel een wandelvakantie boeken die bij jou past? In dit geval kun je op de website van ADE  gebruik maken van de diverse reisthema’s. Hiermee kun je eenvoudig de thema’s selecteren die jou aanspreken en wordt het kiezen van een passende vakantie een stuk gemakkelijker. Ga jij bijvoorbeeld voor een van de korte wandelvakanties of spreekt een culinaire wandelvakantie jou wellicht meer aan waarbij je kunt wandelen door de mooiste wijngaarden en kunt proeven van de lekkerste kazen?

Dus wilt u nét even iets anders, korter of langer, of nét een ander gebied, neem dan contact op met onze specialisten voor een actieve vakantie op maat! – ADE

Enkele populaire wandelvakantie-bestemmingen van ADE

 • Erzgebirge: Een meerdaagse reis met diverse wandeltochten rondom de Fichtelberg waarbij je zowel voet zet op de Duitse als op de Tsjechische grens. Bekijk hier.
 • Wandelvakantie Mont Blanc Oost: Durf jij deze grensoverschrijdende wandelvakantie door drie verschillende landen aan? Een goede conditie en bergervaring zijn noodzakelijke bij deze intensieve trip. Bekijk hier.
 • Ontdek de wondere wereld van de Dolomieten terwijl je diverse restanten zoals diepe tunnels en loopgraven passeert die afkomstig zijn uit de Eerste Wereldoorlog. Bekijk hier.
 • Wandelvakantie Tatra gebergte en Dunajec: Een onvergetelijke vakantie door de natuurschatten van Polen. Bekijk hier.
 • De Calvados Tour: Wandel van Honfleur naar Bayeux terwijl je van het ene hoogtepunt naar het andere loopt. Bekijk hier. 

Prettig om te weten  

 • Wandelvakantie mogelijkheden in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Polen, Italië, Zwitserland, Ierland en Schotland
 • Zelf de mogelijkheid om rustdagen in te passen of verlengingsdagen toe te voegen
 • Je kunt jouw ideale wandelvakantie samenstellen met behulp van de experts van ADE
 • Verzekeringen dienen zelf geregeld te worden en eventuele reserveringskosten en toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen in de totaalprijs van de wandelvakantie 
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ADE en ontvang exclusieve kortingscodes en vakantietips
 • Ontdek de mooiste wandelgebieden binnen Europa
 • Met ADE kun je ook op wandelvakantie met kinderen
 • Liever fietsen? ADE organiseert ook mooie fietsvakanties
SNP Wandelreizen banner

Bedrijfsinformatie Actief Door Europa

ADE
Veldweg 4
7475 NS Markelo
openingstijden kantoor: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30
website: www.ade.nl
e-mail adres: info@ade.nl
telefoonnummer: 0547 – 380 945

Alternatieve Reisorganisaties

Heb je bij ADE niet gevonden wat je zocht? Dat kan natuurlijk. Er zijn meer dan genoeg alternatieven. Kijk bijvoorbeeld eens op onze pagina over NatuurlijkReizen of ANWB Wandelvakanties. Wil je de bergen in, kijk dan eens bij Bergsportreizen.

Ga je graag op wandelvakantie naar Griekenland? Ross Holidays is daar een specialist. TUI Wandelvakanties heeft ook een heel breed aanbod van wandelvakanties in Europa. Tot slot zijn ook ECKTIV Wandelvakanties en SRC Reizen de moeite van het vermelden waard. Gebruik ook zeker bovenstaande zoekfunctie om de reis die aan je eisen voldoet te vinden.

Ervaringen met ADE Reizen

Ben je al eens ‘Actief door Europa’ gaan wandelen met deze reisorganisatie? Dan vind ik het leuk als je daar iets over wilt vertellen. Je kunt een klein reisverslagje achterlaten onderaan deze pagina. Jouw review is vast interessant voor andere lezers die bij deze organisatie overwegen te boeken. Vergeet niet je bestemming te vermelden!


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie