TUI Wandelvakanties

TUI Wandelvakanties zijn voor iedereen geschikt

Tui logo

TUI heeft een breed aanbod van wandelreizen op hun website staan.

Vrijwel iedereen is in staat om een wandelvakantie te doen. Helemaal dankzij het handige overzicht van TUI Wandelvakanties. Daar kun je de vakanties namelijk op niveau sorteren. Als je op zoek bent naar een uitdaging dan kun je bijvoorbeeld de bergen in. Voor minder geoefende wandelaars is er ook een ruim aanbod. Je kiest dan bijvoorbeeld voor een wandeltocht met meerdere rustdagen en ontspannende overnachtingen in een hotel. 

TUI wandelvakanties website

Reisorganisatie TUI

TUI
Volmerlaan 3
2288 GC Rijswijk
Geen bezoekadres; zij hebben wel 130 reisbureaus verspreid over Nederland. Zoek een vestiging bij u in de buurt op hun website.
website:www.tui.nl
e-mail adres: mailen via contactformulier
telefoonnummer: 088 – 088 5885, maandag t/m zaterdag 08:00 – 23:00. zondag 09:00 – 23:00

Puur genieten met een wandelvakantie van TUI

Wandelen is een unieke bezigheid. Je bent fysiek bezig maar tegelijkertijd is het ontzettend ontspannend. Op een wandeltocht heb je alle tijd en rust om echt te genieten van de omgeving. Ook is het een uitgelezen mogelijkheid voor een lang en diepgaand gesprek. Je bent volledig vrij en kunt ongestoord genieten van de omgeving. Door relatief lage tempo van lopen zie je dingen die je anders zeker gemist zou hebben. En uiteraard kom je op plaatsen die met voertuigen niet begaanbaar zijn. 

De vele redenen om voor een wandelvakantie te kiezen

Een wandelaar maakt dus dingen mee die anderen volledig missen. Bovendien leer je een landschap op een heel andere manier kennen. Als je eenmaal begonnen bent met het maken van wandelreizen dan wil je eigenlijk niks anders meer.

Voor sommige wandelaars komt dat door de uitdaging. Anderen genieten van de rust, de natuur, de vrijheid en het nuttigen van een koud drankje op een terrasje ter afsluiting van een geslaagde tocht. Oftewel, er zijn meer dan genoeg redenen om te kiezen voor een wandelvakantie. Voor een divers en uitgebreid aanbod moet je daarvoor bij TUI zijn. 

Gezond bezig zijn in de buitenlucht

Uiteraard is wandelen ook uitstekend voor de gezondheid. Je bent lekker in beweging en komt ademt frisse lucht in. Bovendien werk je aan je conditie en bouw je de nodige beenspieren op. Voor de meeste wandelaars voelt het totaal niet zo. Zij wandelen juist voor de rust en de ontspanning. Alleen daarom al is wandelen een unieke bezigheid. 

Veel bestemmingen om uit te kiezen

Bijna elk land in de wereld heeft wel een gebied waar je heerlijk kunt wandelen. TUI Wandelvakanties heeft de mooiste gebieden voor je uitgezocht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wandelreis die je langs de mooiste plekken in Griekenland leidt. Dit land heeft een zeer bekende cultuur, maar de natuur in Griekenland is zeker net zo mooi. Met een wandelvakantie heb je alle tijd om zowel de natuur als de cultuur op te snuiven.

Voor een uitdagende tocht door de Alpen moet je in Oostenrijk zijn. Ook daar regelt TUI goed verzorgde reizen waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Portugal en Spanje worden ook steeds populairder onder wandelaars. TUI helpt je aan de hand van wandelreizen om de wereld te ontdekken. 

Ervaringen met TUI Wandelreizen

Heb je al eens een actieve vakantie geboekt bij deze reisorganisatie? We lezen je ervaringen natuurlijk graag terug op wandel-vakanties.nl. Welke reis had je geboekt?

Andere interessante reisorganisaties voor wandelvakanties zijn SNP NatuurreizenKRAS Wandelvakanties en Sawadee.

Plaats een reactie