SRC Reizen

SRC Reizen biedt op maat gemaakte wandelvakanties aan

SRC Reizen logo

SRC Reizen heeft diverse mooie thema-reizen op hun site, waaronder ook enkele wandelvakanties

Bijvoorbeeld de Fly-Drive door het prachtige Toscane, bekijk deze reis hier. Met onder andere Siena, Lucca, Florence en Pisa.

Een andere bijzondere wandelvakantie is de Camino wandelreis naar Santiago, in 5 wandeltrajecten. Dit is een culturele groepsreis. Meer over georganiseerd lopen naar Santiago met SRC op deze pagina.

Adres- & Contactgegevens SRC Reizen

SRC Reizen
Oude Boteringestraat 39
9712 GD Groningen
openingstijden: geopend ma t/m vrij: 9.00 – 17.30 uur, zaterdag gesloten
website:www.srcreizen.nl
e-mail adres: info@srcreizen.nl
telefoonnummer:  050 – 3123 123 

Wandelvakanties zijn er in allerlei soorten en maten. Sommigen zijn geschikt voor hikers met veel ervaring en anderen zijn bedoeld voor toeristen die hun eerste wandelvakantie gaan doen. Bij SRC Reizen kun je wandelvakanties voor elke soort wandelaar vinden. Op de website kun je uitgebreide informatie vinden over de verschillende mogelijkheden. Je kist uiteraard eerst een gebied dat je aanspreekt.

Hou er daarbij wel rekening mee dat een bergachtig gebied meestal automatisch inhoudt dat je wel enige conditie en wandelervaring moet hebben. Als je nog niet eerder meerdere wandeltochten over een aantal dagen hebt gemaakt dan doe er goed aan om rustig te beginnen. Het zou immers zonde zijn als je door blessures of overbelasting een vakantie vroegtijdig moet beëindigen.

Bij SRC Reizen helpen ze je graag met het maken van de juiste keuze. Dat doen ze door elke vakantie te voorzien van uitgebreide informatie. Die is niet alleen over het gebied, maar ook over de moeilijkheidsgraad. Als je er toch niet helemaal uitkomt of vragen hebt dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met een van de medewerkers. 

Zuid-Europa is een ideale locatie voor wandelaars

Steeds meer wandelaars zijn overtuigd geraakt van de geweldige natuur die je in Zuid-Europa kunt vinden. In Spanje en Italië kun je geweldige wandeltochten maken. In deze gebieden kun je een op maat gemaakte vakantie plannen met SRC Reizen. Het weer is uiteraard altijd goed in deze delen van Europa. Bovendien is de natuur er erg divers. Je hebt heuvels, bergen en de natuur krijgt in veel gedeeltes nog de mogelijkheid om in vrijheid te bloeien. Bovendien zijn de wandelpaden er tegenwoordig er goed verzorgd. De routes worden helder weergegeven en dat maakt het wandelen extra aangenaam. 

Ervaren wandelaars willen geen andere vakantie meer

Wanneer je eenmaal verslingerd bent geraakt aan wandelen dan wil je eigenlijk niks anders meer. Dat zegt wel genoeg over de positieve uitwerking van wandelen voor het hele lichaam. Wandelaars voelen zich gezonder en ervaren minder stress. De rust en het doorbrengen van tijd in de open natuur hebben een positief effect op de levenskwaliteit. 

Een gezonde bezigheid voor het hele lichaam

Iedereen weet inmiddels wel dat lichaamsbeweging gezond is. Helemaal in een tijd waarin de meeste mensen op hun werk het grootste gedeelte van de tijd zitten. Een kantoorbaan is dan ook eigenlijk helemaal niet goed voor de spieren en de doorbloeding. Regelmatig een wandeling maken kan daarbij wonderen doen. Je brengt je conditie op peil en bovendien doet het wonderen voor de doorbloeding in je benen. Een mooie wandeltocht geeft bovendien veel rust en ontspanning. Het is daarom ook nog eens effectief om stress te reduceren. Niks is zo ontspannend om op je eigen tempo door de natuur te lopen. Dat kun je alleen doen, maar ook met iemand anders. Wandelen is de perfecte bezigheid om tot rust te komen terwijl je de inspanning levert die past bij een gezonde levensstijl. 

Alternatieven voor SRC Reizen

Andere interessante reisorganisaties die een alternatief kunnen vormen voor SRC Reizen zijn SNP Natuurreizen, Fital Wandelvakanties en ANWB Wandelvakanties.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie