Sawadee Wandelvakanties

Avontuurlijke wandeltochten bij Sawadee Wandelreizen

sawadee logo

Bekijk het overzicht van alle mooie Sawadee wandelvakanties op www.sawadee.nl/wandelreizen

Bij Sawadee kunnen prachtige wandelreizen worden geboekt, naar vele wandelbestemmingen. De tochten leiden langs de mooiste plekken in Europa en ver daarbuiten. Sawadee biedt wandeltochten aan voor wandelaars van uiteenlopende niveaus. Op de website zijn die handig ingedeeld. Er is zelfs een Top 5 reizen gemaakt

Top 5 Wandelvakanties

Geoefende wandelaars kunnen kiezen voor zwaardere wandelvakanties. Als je nog niet zo ervaren bent dan heeft Sawadee ook genoeg te bieden. Je kiest dan voor de lichtere wandelvakanties. Deze vakanties zijn perfect voor beginnende wandelaars.

Alle type wandelaars komen bij Sawadee aan hun trekken; of je nu een aantal dagen wilt wandelen, of je volledige reis in het teken van het wandelen wilt plaatsen. – sawadee.nl

Ook is het altijd slim om met een wat lichtere wandelvakantie te beginnen wanneer je een tijdje niet veel gelopen hebt. Bij de zwaardere wandeltochten loop je de kans om in de problemen te komen als je conditie niet op peil is. 

sawadee wandelen website

Reisorganisatie Sawadee

Sawadee Reizen
Sarphatistraat 650
1018 AV Amsterdam
openingstijden: maandag en dinsdag 9:00 – 21:00, woensdag t/m vrijdag 9:00 – 18:00, zaterdag 9:00 – 15:00, zondag 12:00 – 16:00. Check voor de zekerheid hun site.
website:www.sawadee.nl
e-mail adres: info@sawadee.nl
telefoonnummer: 020 – 420 2220, WhatsApp 06 – 1568 7667

Reizen voor diverse groepen

Kenmerkend aan Sawadee is dat ze veel reizen voor groepen aanbieden. Die bestaan niet alleen uit mensen uit Nederland. Bij Sawadee hebben geïnteresseerden de mogelijkheid om te kiezen voor een internationaal gezelschap. Je wandelt dan bijvoorbeeld met mensen uit Spanje, België en Italië. Dat is weer eens wat anders dan met een groep Nederlanders lopen.

De sfeer in een internationale groep is vaak toch net even iets anders. Bovendien ben je een lange tijd met elkaar op pad. Hierdoor kom je veel te weten over elkaars cultuur en de bijzonderheden van de verschillende landen. Dat is niet alleen erg interessant, maar je kunt ook meteen inspiratie opdoen voor een mogelijke volgende vakantie. – Bekijk het overzicht van wandelreizen in een internationale groep 

De wandelvakanties binnen Europa

Sawadee biedt vooral wandelreizen aan in het zuiden van Europa. Daar zijn natuurlijk prachtige wandellocaties te vinden. Mallorca en Sardinië zijn bijvoorbeeld geweldige gebieden voor een bijzondere wandelvakantie. Steeds meer wandelaars beginnen ook de Dinarische Alpen in Kroatië te ontdekken. Hier leiden geweldige en uitdagende tochten naar adembenemende vergezichten.

Liefhebbers van Scandinavië kunnen ook bij Sawadee terecht. Het is dus ook mogelijk op met deze reisorganisatie in Noord-Europa op vakantie te gaan. Voorbeelden van dergelijke vakanties zijn Lofoten in Noorwegen en Lapland in Zweden. Dat zijn allebei bijzondere gebieden met een geheel eigen uitstraling. 

Wandelvakanties van Sawadee buiten Europa

Europa is prachtig, maar veel toeristen kiezen ervoor om zo nu en dan een vakantie buiten dit continent te bieden. Ook dan heeft Sawadee een mooi aanbod. Je kunt bijvoorbeeld een onvergetelijke tocht maken en Yunnan, China. Dit land kent ongelooflijk veel mooie gebieden. Toch zijn veel liefhebbers van natuur het erover eens dat Yunnan de allermooiste plek van China is.

Minstens zo mooi is de natuur in Marokko. Gebieden in Noord-Afrika worden steeds meer ontdekt door wandelaars. Naast mooie tochten brengen reizigers bij deze tocht een bezoek aan Marrakesh. Tasmanië ligt aan de andere kant van de wereld in Australië. Desondanks heeft het eiland een Nederlandse geschiedenis en een Nederlandse naam. De uitgestrekte natuur lijkt verder absoluut niet op wat er in dit land te zien is. Prachtige, woeste natuur heeft daar nog steeds alle ruimte. Dat is natuurlijk de ideale formule voor een schitterende wandelreis. 

  • Wandelvakanties in Afrika, waaronder Madagascar: een overzicht staat hier
  • Wandelreizen in Azië: zie hier het overzicht
  • Trekken in Australië? Ook dat kan bij Sawadee

Ervaringen met Sawadee Wandelreizen

Heb je al eens een wandelreis gemaakt met deze reisorganisatie? Dan lezen we je ervaringen natuurlijk erg graag terug op onze website. Onder aan dit artikel kun je een review achterlaten. Vermeld ook je bestemming. Andere interessante reisorganisaties voor wandelvakanties zijn SNP Natuurreizen, Djoser en KRAS Wandelreizen.

Tip: Volg voor meer reis-inspiratie het instagram-account van deze organisatie: instagram.com/sawadee_reizen, of blijf op de hoogte via facebook. Verder heeft Sawadee diverse informatiedagen; de kalender met data en locaties vind je op hun website

Plaats een reactie