Hardloop.com

De webwinkel Hardloop.com is naast trailrunning en fietsen met name gespecialiseerd in wandel- en kampeerartikelen. De naam doet natuurlijk anders vermoeden en is in die zin wat ongelukkig gekozen. Het assortiment van de webshop is echter meer dan prima.

Hardloop.com Wandelen logo

Hardloop.com is een webwinkel opgericht vanuit de passie voor activiteiten in de buitenlucht. Op deze site kun je terecht voor vele verschillende soorten buitensporten, zoals wintersporten, klimmen, trailrunnen, fietsen en natuurlijk wandelen.

Hardloop.com beschikt niet over een fysieke winkel, maar shop je online op Hardloop.com, dan doe je dat onder de voorwaarden die je vandaag de dag mag verwachten van een webwinkel. Zo kun je betalen via de gebruikelijke kanalen, kun je gratis retourneren binnen 100 dagen en wordt je bestelling gratis verzonden wanneer je meer dan 100 euro besteedt. Maar er is meer..

Hardloop Wandelen webshop banner

Hardloop.com werkt waar mogelijk ecologisch verantwoord

Hardloop.com deelt zijn passie voor de omgeving, de natuur en de buitenlucht met jou als bezoeker. En dat kan alleen door verantwoord met het aankopen en verzenden van nieuwe spullen om te gaan. Zo werkt Hardloop.com aan een CO2 neutrale bedrijfsvoering en een compleet ecologisch ontworpen aanbod aan producten. Mooi meegenomen dus indien je, net als vele andere wandelaars, waarde hecht aan het behoud van de natuur waarin wij allen zo groot wandelen. 

Een uitgebreid aanbod wandelspullen & hiking gear

Bij Hardloop.com kun je terecht voor alles dat je nodig hebt voor de wat kortere maar ook de lange meerdaagse wandeltochten. Zo varieert het aanbod van wandelkleding en wandelschoenen tot aan tenten en andere kampeer benodigdheden. Wat voor wandeltocht je dus ook plant, bij Hardloop.com kun je alles vinden dat je nodig hebt. 

Bever banner

Bekende (wandel)merken in het assortiment zij onder andere Patagonia, Rab, Lowa, Camelbak, Mountain Equipment, Deuter en Jack Wolfskin. De grotere merken dus, al hebben ze ook een aantal minder bekende brands in het aanbod.

Wandelkleding en schoenen

Op het gebied van wandelkleding en schoenen vind je bij Hardloop.com een zeer compleet aanbod aan producten. Wat voor wandeltocht er ook op de agenda staat, de webwinkel van Hardloop.com zal je niet teleurstellen.

Zo kun je op het gebied van kleding alles vinden van hoeden en handschoenen tot broeken en jassen, terwijl het aanbod op het vlak van schoenen varieert van wandelschoenen tot sandalen en regenlaarzen. Zo ben je dus voorbereid op alles dat je kan verwachten en niet kan verwachten indien je je wandelkleding en schoenen koopt bij Hardloop.com. 

Complete (lichtgewicht) kampeeruitrustingen

De meerdaagse wandelaar komt ook zeer goed aan zijn trekken bij Hardloop.com. Met het zeer complete en uitgebreide aanbod aan kampeerspullen wordt elke meerdaagse wandeltocht een stuk aangenamer. Variërend van tenten tot kookstellen en zelfs vriesdroogmaaltijden kun je met behulp van de producten van Hardloop.com jouw wandelvakantie zo gek maken als je zelf wil. 

Lichtgewicht tenten zijn er van Vango, MSR, Wild Country, Sea to Summit en nog enkele andere bekende fabrikaten van lichtgewicht wandeltentjes voor 1 of 2 personen.

Hardloop.com banner

Accessoires en verzorging

Naast de kleding, schoenen en kampeerspullen voor jouw eigen unieke wandeltocht, zet Hardloop.com de puntjes op de i met het aanbod aan accessoires en verzorgingsproducten voor tijdens en rondom de wandeling.

Met een uitgebreid aanbod aan accessoires variërend van kaarten en kompassen tot gps systemen en hoofdlampen ben je op alles voorbereid en raak je nooit de weg kwijt, zelfs niet wanneer je in het donker de toilet moet vinden op de camping. Met de uitgebreide verzorgingsproducten ben je beschermd tegen muggen, zonnestralen en eventuele ongelukken! De ‘Hardguides’ kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste product voor jouw activiteit.

Of het nu gaat om het kiezen van je waterdichte jas, je trailschoenen of het wijzigen van een bestelling, neem contact op met onze HardGuides!

Bedrijfsinfo

Hardloop.com
websitewww.hardloop.com/nl
e-mail adres: hello@hardloop.com
adres hoofdkantoor: 17 avenue du Pré de Challes Annecy-le-Vieux, 74 940 Annecy, Frankrijk 
telefoonnummer: +33 (0) 184 671 424 (alleen in het Engels & Frans)

Alternatieve Webwinkels voor Hiking Artikelen

Heb je bij Hardloop onverhoopt niet kunnen vinden wat je zocht? Goede alternatieven zijn TrekkInnBergfreunde en Bever. Bever vind je trouwens niet alleen online maar ook in ongeveer alle grote en middelgrote steden. Hetzelfde geld voor de ANWB Winkel. Ook Vrijbuiter heeft enkele vestigingen in Nederland. Een overzicht van meer grotere wandelwinkels vind je hier.

Jouw Hardloop.com Review helpt andere lezers

Heb jij ervaringen met deze wandel-webwinkel? Jouw Hardloop.com review helpt lezers van wandel-vakanties.nl bij het kiezen van een shop. Je kunt jouw ervaringen hier onder achterlaten in de vorm van een comment.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie