ANWB Winkel

ANWB winkel logo

Bij de ANWB Winkel kun je terecht voor alls voor wandelen, fietsen, outdoor en accessoires voor je auto. Ook hebben ze een uitgebreid assortiment aan kaarten en reisgidsen.

Omdat dit een wandel-website is licht ik alleen het relevante assortiment uit. Je kunt het ook zelf allemaal bekijken, op anwb.nl/webwinkel

Het eigen merk outdoorkleding, Human Nature, wordt zeer good verkocht. Maar de ANWB winkel heeft meer te beiden. Je vindt de winkels in de middel- en grote steden, maar ze hebben ook een uitstekende webshop.

ANWB Winkel Webshop
de webshop van ANWB

Wandelaars kunnen er terecht voor wandelschoenen, wandelkleding, rugzakken, hulpmiddelen, wandel-elektronica en andere accessoires die van pas komen bij het hiken. Denk hierbij aan verrekijkers, anti-teek spray, blarenpleisters en zaklampen.

ANWB Leden betalen altijd minder in de ANWB Webshop. Het verschil kan best behoorlijk zijn.

Naast wandelartikelen vind je er reisaccessoires, routekaarten en -boeken, strandartikelen en wintersport-artikelen. Voor leden geldt er een gratis verzending vanaf 40 euro. Voor grote artikelen zoals dakkoffers en fietsendragers gelden aparte verzendkosten. Die vind je op de website. Afhalen in de winkel is gratis.

ANWB winkel banner

ANWB Winkel: ruim aanbod wandelartikelen

Zoek je een nieuwe wandelbroek of regenkleding voor mooie herfstwandelingen? In de ANWB Winkel vind je een ruim assortiment van, met name Human Nature, wandeklading. Naast Human Nature hebben ze nog een klein aantal andere merken, maar dat assortiment stelt niet zo veel voor. Denk aan Craft, AGU en Sinner.

Op het gebied van wandel-navigatie hebben ze mooie handheld-systemen en horloges van Garmin. Zelf gebruik ik een Garmin navigatie-systeem voor mijn fietsvakanties en ik ben daar zeer tevreden over. Voor trekkings vind ik het wat te veel van het goede.

vrijbuiter banner

Het outdoor kleding merk Human Nature staat voor functionele kleding, draagcomfort, uitstekende kwaliteit en bescherming tegen de natuurelementen

Bedrijfsinformatie ANWB Winkel(s)

ANWB
adres: meerdere vestigingen in de middelgrote en grote steden, zie website
websitewww.anwb.nl/webwinkel
e-mail adres: webwinkelteam@anwb.nl
telefoonnummer: 088 – 269 2222

Er zijn tientallen ANWB Winkels in ons land, waaronder in Amsterdam, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Den Haag, Dordrecht, Doetinchem, Ede, Eschede, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zeist en Zwolle.

bergfreunde banner

ANWB Wandelvakanties

Naast de wandel-producten biedt de ANWB tegenwoordig diverse wandelreizen aan, naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. Ik schreef een aparte pagina over de wandelvakanties van de ANWB, en wat je van hen kunt verwachten. Je vindt deze pagina hier.

Alternatieve Wandelwinkels

Er zijn naast de ANWB winkel nog vele andere (web)shops met een ruim assortiment voor wandelaars en outdoor-fanaten. Denk aan Bergfreunde.nl, de online shops van Bever en Vrijbuiter.nlKampeerwereld Hendriks en Zwerfkei.

Ben jij fan van Human Nature of andere merken van deze winkel, of juist niet? Ik lees jouw ervaringen grata terug.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie