Aarts Wandelreizen

“Wandelen is stilstaan bij de dingen, die anders aan je voorbij gaan”

logo Aarts wandelreizen

Guus Aarts is inmiddels goed bekend onder de fervente wandelaars, waarbij er al vele klanten een 2e of zelfs 3e wandelvakantie hebben geboekt bij deze kleine gespecialiseerde reisorganisatie met oog voor detail.

Deze reisorganisatie biedt mooie wandelbestemmingen in Portugal, Spanje, Turkije en Griekenland. Bekijk het overzicht van Aarts Wandelreizen op hun website: AartsWandelreizen.nl

Populair zijn de wandelroutes over de Via Algarviana en Rota Vicentina in Portugal, maar ook de pelgrimstochten naar Santiago de Compostela over de Camino Portugues worden goed gewaardeerd. Lees ook mijn impressie van de Camino Portugues vanaf Porto.

Authentieke wandelreizen

Aarts Wandelreizen is een kleinschalige organisatie waarmee u al wandelend naar niet alledaagse en authentieke bestemmingen gaat, in vaak onbekende en vaak nog ongerepte gebieden.  U komt op bijzondere plaatsen waar u heerlijk kunt genieten van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur. 

Het reisaanbod bestaat uit individuele reizen door Zuid Europese landen zoals Portugal, Spanje, Turkije en een Grieks eiland. 

De website van Guus Aarts met de diverse wandelvakanties

Trektochten en pelgrimstochten

Aarts Wandelreizen organiseert voornamelijk trektochten, waarin u loopt van plaats tot plaats en daardoor elke keer in een andere omgeving terecht komt. 

De trektochten zijn onder meer:  de pelgrimstocht over de Camino Portugues waarin u loopt vanuit Porto naar Santiago de Compostela, de Via Algarviana, een route dwars door de Algarve en de Rota Vicentina waarbij u langs de Atlantische kust loopt. 

De wandelingen zijn over het algemeen niet te zwaar en goed te doen voor de gemiddelde wandelaar. Dankzij de persoonlijke service en aandacht zijn er inmiddels vele wandelaars die een vervolg hebben gegeven aan hun eerste ervaring en een vervolg wandelreis hebben geboekt en daarover ook een bericht geplaatst op een van de reiservaringen pagina’s. 

Tijdens de wandelingen komt u langs uitzonderlijke en verrassende locaties. Dit alles georganiseerd met het oog voor onontdekte plaatsen en een hart voor wandelaars.

Tijdens deze wandelvakanties leert de reiziger op een andere manier de bestemming kennen. Guus Aarts werkt daarvoor in Portugal samen met lokale Portugese ‘groene’ reisorganisaties en een enkele keer met een lokale Nederlandse accommodatie-houder. Dit geldt ook voor Spanje en Griekenland, van wie de laatste bewoner onlangs een prachtig wandelboek heeft geschreven over het kleine eiland Kythira. 

Reisorganisatie Aarts Wandelreizen

Aarts Wandelreizen
Postadres: Zilvergeldstraat 18, 3513 VR in Utrecht
Website: aartswandelreizen.nl
E-mail adres: zie website
Telefoonnummer: 06 – 2052 2101 

Ervaringen met Aarts Wandelreizen

Heeft u al eens een wandelvakantie meegemaakt via deze organisatie, dan zijn we natuurlijk benieuwd naar uw bevindingen. Een korte (of lange) review kunt u hier onder achterlaten.

Andere organisaties voor wandelvakanties zijn onder andere SRC Reizen, ANWB en Fital Wandelvakanties. Wil je naar Santiago lopen? Bekijk het pelgrimsreizen overzicht. Naast Aarts zijn er diverse alternatieven.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

2 gedachten over “Aarts Wandelreizen”

Plaats een reactie