Fletcher Klavertje Vier Arrangement

Zin in een korte wandelvakantie in eigen land? Denk eens aan een Fletcher Klavertje Vier Arrangement. Hier wandel je tijdens 4 of 5 dagen van hotel naar hotel. En dat allemaal in een mooi wandelgebied in Nederland!

Je overnacht in goede Fletcher hotels, inclusief dagelijks ontbijt, 3-gangen-diner en gebruik van de voorzieningen. Sommige hotels hebben een BLUE Wellness-Center. Bekijk de actuele arrangementen op klavertjevierarrangement.nl.

Fletcher hotels logo

Er zijn momenteel 10 Klavertje Vier Arrangementen, verspreid over heel Nederland. De gemiddelde wandelafstand per dag is 23 kilometer. Vind je dat te veel? Soms kun je de route afsnijden, of kies voor het Klavertje Vier Arrangement in Zeeland, waar de gemiddelde dagafstand slechts 8 kilometer is.

Kies de wandelregio waar je wilt wandelen en boek je arrangement. Dit zijn 3 of 4 x overnachtingen met ontbijt en wandelroutes. Verderop op deze pagina vind je nadere uitleg van deze wandelarrangementen van hotel naar hotel.

Van alle arrangementen is overigens ook een fiets-variant! Deze vind je op dezelfde website.

Fletcher Klavertje Vier Arrangement

Wat houdt het Fletcher Klavertje Vier Arrangement precies in?

Fletcher heeft dermate veel hotels in het land dat ze in staat zijn om deze middels mooie wandelroutes met elkaar te verbinden. Je hebt de keuze uit 4- of 5-daagse wandelarrangementen. De prijzen verschillen.

Als je een keuze hebt gemaakt voor een regio waar je wilt gaan wandelen boek je je arrangement online. Je keuze voor een regio bepaalt of je 4 of 5 dagen gaat wandelen (fietsen kan dus ook). Je bagage wordt overigens vervoerd, dus je hoeft geen backpack mee te nemen om al je bagage te vervoeren. Een dagrugzak voor de wandelingen volstaat. Naast een ontbijtbuffet is ook dagelijks een 3-gangenmenu inbegrepen, net als de wandelroutes.

Je hoeft alleen maar te wandelen en plezier te beleven. De wandelroutes zijn speciaal samengesteld door ANWB. Je kunt trouwens gratis parkeren bij het hotel bij het startpunt. Je auto staat dus veilig terwijl jij de bossen, heides of duinen intrekt.

Klavertje Vier wandelarrangementen Locaties
De 10 Klavertje Vier Arrangementen vind je op bovenstaande 8 locaties.  © Fletcher

Klavertje Vier Wandel-Arrangement van dag tot dag

Wellicht vind je het fijn een exact beeld te hebben van wat je te wachten staat. Ik vind dat zelf wel altijd tenminste. Van dag tot dag is dit het programma:

 • Aankomst bij het starthotel (gratis parkeren indien gewenst)
 • Diner en overnachting in het starthotel
 • Wandeling met routebeschrijving naar het volgende Fletcher hotel. In de beschrijving vind je ook leuke hoogtepunten onderweg.
 • Je gaat naar je kamer; je bagage staat klaar
 • 3-gangen diner in het restaurant
 • Gratis gebruik van de hotelfaciliteiten
 • Uitgebreid ontbijt, en weer een mooie dagwandeling voor de boeg.
 • En zo gaat het 3 of 4 dagen verder.

Leuke extra’s: naast gratis parkeren en gratis WIFI mag je ook (indien aanwezig) gebruik maken van de BLUE Wellness faciliteiten bij Fletcher Hotels. Omdat het om klavertje-routes gaat kan je vaak zelf kiezen bij welk hotel je wilt starten. Dit is ook het hotel waar je uiteindelijk weer eindigt.

Welke Wandelarrangementen zijn er momenteel?

Op de website vind je een actueel overzicht met locaties waar 4- en 5-daagse wandelarrangementen worden aangeboden. Dit verschilt per regio. Momenteel heb je de volgende:

 • 4-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Veluwe Noord
 • 4-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Het Gooi
 • 4-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Kust
 • 4-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Zeeland
 • 5-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Veluwe-Zuid
 • 5-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Limburg
 • 5-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Brabant
 • 5-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Noord-Nederland
 • 5-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Veluwe-Zuid
 • 4-daags Klavertje Vier Wandel Arrangement Zeeland
 • Bekijk de details en de hotels waar je langs wandelt op de website klavertjevierarrangement.nl

Alternatieve aanbieders van wandelarrangementen

Heb je geen Klavertje Vier Wandelarrangement gevonden dat aansluit op je wensen? Kijk dan eens bij Valk Exclusief, Voordeeluitjes.nl of HotelSpecials. Het volledige overzicht vind je op onze pagina over wandelarrangementen.

Heb je al eens een Klavertje Vier Arrangement gewandeld? Dan vind ik het leuk je ervaringen terug te lezen op mijn website. Je kunt hier onder een korte review met jouw ervaring achterlaten.

Zelf hoop ik ooit ook zo’n route van Fletcher te lopen; ik zal dan foto’s en een verslag plaatsen. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor een regio. Welke zou jij kiezen?


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie