VoetTochten.nl

Voettochten.nl: kleinschalige wandelvakanties

Al sinds het jaar 1989 organiseert reisorganisatie Voettochten diverse wandelvakanties & trektochten in zowel Europa als in enkele Afrikaanse landen. Bestemmingen zijn onder andere Frankrijk, Spanje, Engeland, Schotland, Griekenland, België, Cyprus en Kaapverdië. Elk jaar komen er nieuwe bestemmingen bij.

voettochten.nl logo

Het jaar 2020 is voor Voettochten een jubileumjaar. Deze kleinschalige organisatie die wandelvakanties organiseert bestaat dan namelijk 30 jaar. Dat betekent dat u kunt genieten van 30 jaar ervaring in de mooiste en leukste wandelroutes. Er zijn verschillende unieke aspecten aan Voettochten die u waarschijnlijk zullen aanspreken.

Voettochten organiseert namelijk elk jaar nieuwe bestemmingen en activiteiten. Zo heeft u als wandelfan altijd iets nieuws om naar uit te kijken. Daarnaast zijn veel wandelvakanties gerelateerd aan het seizoen.

Zo kunt u de meest prachtige wandelvakantie doen tijdens de kerst, in de Ardennen. Ook uniek is dat Voettochten wandelvakanties voor blinden en slechtzienden organiseert. Meer weten? U vindt alle informatie op de website: www.voettochten.nl

voettochten website

Wat valt er te beleven?

Het aantal bestemmingen waar u uit kunt kiezen is groot. Zo kan u kiezen uit trektochten in Ierland, Engeland, de Eifel en de Ardennen. Ook mogelijk zijn de Spaanse eilanden, de Hebriden en de Shetland eilanden. Bijzonder is de bestemming Kaapverdië, de organisatie verzorgt al 15 jaar wandelvakanties naar deze bestemming. Hieronder de uitgelichte wandelreizen met de periode waarin ze door Voettochten georganiseerd worden:

  • Juni-juli: Zuidelijke Hebriden
  • Augustus: Small Isles & Skye
  • Begin juli: Offa’s Dyke Path
  • Juli-augustus: Eifel 8-daagse
  • November-december: Sao Tome, Principe & Kaapverdië
  • Kerst: Ardennen
  • Oud & Nieuw: Luxemburg 

Trektochten en groepsreizen

Op vakantie gaan is pas echt leuk als u het met iemand kan delen. Met de groepsreizen van Voettochten zal dat geen probleem zijn! Kom alleen, of neem uw partner of een vriend of vriendin mee en sluit u aan bij een groep gelijkgezinden. Er worden verschillende soorten trektochten georganiseerd, van verschillende duratie.

Even er tussenuit? Dan is een 5-daagse wandelvakantie in de Ardennen een goede optie. Liever een groter avontuur? Dan is de nieuwe groepsreis naar Schotland, The Small isles & Skye, een prachtige wandelreis. Voor meer informatie over de actuele wandelvakanties kijkt u op voettochten.nl

Hoewel het om groepsreizen gaat heeft u de gelegenheid op uw eigen tempo te lopen. Vaak ontstaan er vanzelf snellere en minder snelle groepjes.

Adres- & Contactgegevens Voettochten.nl

Voettochten
De Jutberg 30
6957 DP Laag Soeren
website: www.voettochten.nl
e-mail adres: voettochten@yahoo.com
telefoonnummer: 06 – 4948 5061

Ervaringen

Bent u in het verleden als een op pad geweest met deze reisorganisatie? Dan lezen we graag uw ervaring in de vorm van een korte review terug op wandel-vakanties.nl. U heeft hier onder de gelegenheid een tekstje achter te laten. Dank daarvoor!

Alternatieve Reisorganisaties

Toch op zoek naar een andere wandelreis? Kijk ook eens bij Natuurlijk Reizen., Hannibal Reizen of Aarts Wandelreizen. Misschien vindt u daar wat u zoekt.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie