Echt Ierland

Reisorganisatie Echt Ierland heeft een breed scala vakanties in Ierland, waaronder een aantal mooie wandelvakanties ‘off the beaten track’. Accomodaties en bagagevervoer zijn geregeld. Wandelen in Ierland kan in diverse prachtige regio’s.

logo Echt Ierland

Bekende bestemmingen voor wandelvakanties in Ierland zijn de Wicklow Way, de Ring of Kerry, Dingle Peninsula, Connemara en het ruige Donega.

Op de website EchtIerland.nl staat een aantal gestandaardiseerde wandelvakanties, maar deze kun je al naar gelang op maat laten aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een zwaarder niveau of langere (of juist kortere) dagafstanden, of meer rustdagen, dan kan dat. Bekijk de basis-reizen voor inspiratie op echtierland.nl.

De 7 wandelvakanties in Ierland die momenteel te boeken zijn variëren in lengte van 5 tot 8 dagen. Op de website van Echt Ierland vind je informatie met betrekking tot de dagafstanden, highlights en overnachtingsplekken.

Echt Ierland website

Wandelvakanties in Ierland

Momenteel biedt deze reisorganisatie de volgende wandelreizen:

  • 8-daagse wandelvakantie Ring of Kerry
  • 8-daagse wandelvakantie the Burren, Aran Islands & Connemara
  • 5-daagse wandelvakantie Dingle Way
  • 5-daagse wandelvakantie Wicklow Way
  • 8-daagse wandelvakantie Dingle Way
  • 8-daagse wandelvakantie Ring of Beara
  • 8-daagse wandelvakantie Wicklow Way

    Meer details op Echt Ierland.nl/wandelen

Bij de wandelreizen van Echt Ierland overnacht u vrijwel altijd in kleinschalige B&B’s en guesthouses. Ook je vlucht van en naar Ierland kan geboekt worden via de reisorganisatie; zij werken met de luchtvaartmaatschappij Aer Lingus en kunnen gunstige prijzen bieden.

Wil je je actieve vakantie combineren met een citytrip naar Dublin, ook dat kan.

wandelen in Ierland landschap
Dramatisch ogend landschap in Ierland nodigt uit tot mooie wandelingen

Reisorganisatie Echt Ierland

Echt Ierland
Burgemeester-Reigerstraat 74
3581 KW Utrecht (alleen bezoek op afspraak)
openingstijden: niet van toepassing
website: www.echtierland.nl
e-mail adres: info@echtierland.nl
telefoonnummer: 035 – 7200 006 (tijdens kantooruren bereikbaar)

Ierland. Vanwege de unieke ligging. Het warme welkom. En de sfeervolle openhaard. Alle accommodaties zijn ‘family owned’ en ‘off the beaten track’. En dus helemaal Echt Ierland. 

Andere Vakanties van Echt Ierland

Naast wandelvakanties bieden ze tal van andere reizen door Ierland aan. Het grootste deel hiervan zijn Fly-Drives, waarbij je ook de auto via hen kunt huren. Deze staat bij aankomst klaar. Het aanbod van Fly-dirves door Ierland is groot en gevarieerd, van 5 tot 23 dagen.

De 23-daagse rondreis is een complete en indrukwekkende rondreis rondom het eiland. Daarnaast bieden ze diverse stedentrips, naar zowel Belfast als Dublin, en enkele vaar- en visvakanties.

Sowieso hebben ze een erg mooie website gebouwd waar het heerlijk rondneuzen is! Dit zijn echte Ierland-fans en weten waar ze het over hebben. Dus neem eens een kijkje, al is het maar om inspiratie voor een vakantie naar Ierland op te doen!

Kijk voor nog meer vakantie-tips en -ideeën ook eens op de officiële toeristen-website van Ierland: ireland.com.

Alternatieve reisorganisaties met wandelvakanties in Ierland

Had deze reisorganisatie niet precies die gewenste wandelreis in Ierland? Er is nog een aantal reisorganisaties dat actief is in Ierland. Kijk eens bij Eigen-Wijze Reizen, SNP Reizen en Djoser. Ook WalkingHoldayIreland.com biedt wandelvakanties in Ierland aan. Lees hier meer over deze reisorganisatie.

Ben je al eens op wandelvakantie geweest in Ierland? Dan lezen we graag je ervaringen terug! Als je het leuk vindt kun je een comment achterlaten.


Bekijk de wandelvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB logo
SNP logo
Djoser logo
sawadee logo

Plaats een reactie