Alpenreizen

De naam van dit bedrijf zegt het al; bij AlpenReizen worden de mooiste reizen naar de Alpen georganiseerd. De meeste reizen die u bij AlpenReizen kunt boeken hebben een actieve insteek.

Op de website Alpenreizen.nl vindt u een uitgebreid overzicht van de wandelvakanties en overige reizen.

logo Alpenreizen

U zult zich dan ook nooit vervelen tijdens de vakanties die er worden aangeboden. Onder de opties vallen bijvoorbeeld actieve gezinsvakanties, paardrijvakanties, fietsvakanties, huttentochten en meerdaagse wandeltochten. Vooral de meerdaagse wandeltochten lijken eruit te springen.

Bergliefhebbers komen aan hun trekken. Een greep uit de wandel-bestemmingen: de Juliana Trail in Slovenië, de Alpe Adria Trail waarbij u door 3 landen wandelt en de huttentocht Val di Fassa, niet door de Alpen maar de  Noord-Italiaanse Dolomieten.

Zoals gezegd zijn een naast trektochten ook andere outdoor-vakanties te vinden op de website.

Vanuit onze liefde voor de bergen is het onze missie om iedereen een onvergetelijke vakantie te laten beleven in de Alpen. 

alpenreizen.nl website

Bij AlpenReizen kennen ze het Alpengebied zeer goed, alle spannende en mooie trails zijn voor u uitgezocht en getest. Ook is er gedacht aan de balans tussen ontspanning, cultuur en actief zijn.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Dan vindt u op de website van AlpenReizen de antwoorden op al uw vragen.

Bestemmingen van Alpenreizen.nl

Het Alpengebergte beslaat een enorm groot gebied van duizenden kilometers aan wandelpaden, uitdagende trails en prachtige panorama’s. De bestemmingen waar u uit kan kiezen bij AlpenReizen zijn Oostenrijk, Italië en Slovenië.

De variatie in landen zorgt ervoor dat u een divers aanbod aan wandelvakanties heeft om uit te kiezen. Het landschap en de cultuur is in alle drie de landen verschillend.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de 3 Nations Trail, waarbij u een wandeltocht maakt door 3 landen. Of wat dacht u van een wandelvakantie door een landschap van meren en tradities? Dan bent u bij de Bled & Bohinj Trail aan het goede adres. Enthousiast geworden? Kijk dan naar alle bestemmingen en opties op de website: Alpenreizen.nl.

Adres- & Contactgegevens Alpenreizen

Alpenreizen.nl
Oostplein 420
3061 CH Rotterdam
website: www.alpenreizen.nl
e-mail adres: info@alpenreizen.nl
telefoonnummer:  010 – 767 0097
Aangesloten bij Garantiefonds Reisgelden

‘Dat vergeet u nooit meer!’ 

Bijzonder in het aanbod van AlpenReizen zijn de eenoudervakanties. Deze reizen zijn er volledig op gericht om eenoudergezinnen een onvergetelijke tijd te geven. Daar waar eenoudergezinnen vaak moeite hebben met de kosten van vakanties en het regelen van alles, heeft AlpenReizen speciale reizen voor deze groep.

Er is gekeken naar entertainment voor de kinderen, zodat u ook iets voor u zelf kunt doen, en er zijn zelfs wandeltochten welke geschikt zijn voor kinderen. Zelfs als eenoudergezin kan u dus genieten van een wandelvakantie in de Alpen.

Wat betreft accommodaties is overal aan gedacht. Ook als u even wilt relaxen en genieten van de rust is er de mogelijkheid voor verblijf in wellnesscentra. Spa & Wellness geven net dat beetje extra ontspanning waardoor u de dagelijkse beslommeringen aan de kant kan zetten. Niet alleen kan u uw lichaam tot rust laten komen, ook uw geest zal helemaal ontspannen zijn.

Laat u inspireren door de prachtige wandelvakanties waarbij ook gerelaxt kan worden. Zoals het motto van AlpenReizen is: ‘Dat vergeet u nooit meer!’. 

Ervaringen met Alpenreizen.nl

Voor de lezers die al eens een voettocht rond de Alpen hebben gemaakt met deze organisatie: u kunt een review of uw ervaring achterlaten onderaan de pagina.

Alternatieve Reisorganisaties

Heeft u bij Alpenreizen.nl niet gevonden wat u zocht? Alternatieven voor deze reisorganisatie zijn onder andere Eigen-Wijze Reizen, SNP Wandelvakanties en KRAS Reizen.

Plaats een reactie